Pin
Send
Share
Send
Send


Тако да је храна добро пробављена и лакша за размишљање, посветите 10-12 минута овим трима једноставним вежбама.

Враћање на посао одмах након срчаног ручка није најбоља идеја. Тако да је храна добро пробављена и лакша за размишљање, посветите 10-12 минута овим трима једноставним вежбама. Или прошећите на свјежем зраку 15-20 минута.

  1. Сукхасана Једноставан став, који ће вам помоћи да отворите карлицу и истегнете глутеалне мишиће и глежњеве, и када додате лагани нагиб напред ка њему - и дну и средини леђа. Ако су вам кољена предалеко од пода, ставите посебан блок испод себе да бисте уклонили затегнутост мишића бутина. Дишите полако и дубоко, концентришући се на сензације у телу. Минуту касније, савијте лактове и ротирајте их наизменично према напред, чинећи покрет у зглобовима рамена. Ова вежба ће помоћи у ослобађању желуца у случају преједања.
  2. Буттерфли Посе. Ова једноставна асана савршено растеже унутрашњу површину бутина и благо отвара препоне. Она ослобађа сексуалну енергију и даје јој моћ контроле. Ако желите да му додате интензитет, држите зглобове и лагано гурајте лактове на колена.
  3. Твист ситтинг. Пажљиво посматрајте своја осећања и престаните ако осећате нелагодност. Покушајте да испружите кичму при свакој инхалацији и склупчајте се мало више док издишете. Можете и да окренете главу према рамену, ако не изазове непријатне осећаје у врату. Не силите покрет и држите позу на минуту за сваку страну.
Фото: јосхкрамериога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send