Почетна иога пракса

3 вежбе које повећавају сексуалну енергију

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове асане ће вам помоћи да пробудите ваше унутрашње ресурсе.

Ове вежбе можете изводити ујутру или увече - помоћи ће вам да се напуните, ослободите напетости и осећате се живљим и опуштенијим. Они такође побољшавају ваш природни магнетизам и дају вам моћ да контролишете своју сексуалну енергију.

Баддха Конасана т

Седите у једноставној пози (Сукхасана). Ухватите ноге и спојите табане заједно. Исправите и повуците кичму према горе. Нанесите браву за врат. Изводите покретна колена уз помоћ дисања.

Ова вежба са редовним перформансама повећава сексуалну енергију и даје јој моћ да је контролише. Посебно је корисна за жене и препоручује се као свакодневна пракса. Што сте дуже у овој позицији, то боље. Али будите сигурни да држите леђа усправно.

Марјариасна (мачка-крава)

Стани на пете и колена, погледај право. Руке у ширини рамена, прсти усмјерени према напријед. Колена су директно испод кукова. Удахните и савијте кичму, а глава, напротив, подигните. На издаху избаците леђа као мачка и спустите главу.

Ова вежба ублажава напетост из целе кичме, омогућавајући да енергија слободно тече кроз централни канал - сусхумна. Она буди сензуалност и развија флексибилност. Наставите да се спуштате 2 минута.

Усхтрасана

Сједните на пете и кољена, а затим подигните тијело, остајући на кољенима. Нахраните карлицу напред и почните лагано скретање. Ако вам флексибилност дозвољава, ухватите ноге рукама, што је могуће више отворите груди. Нагните главу уназад. У поједностављеној верзији, можете ставити руке на струк.

Ова асана је веома корисна за репродуктивни систем, али његова главна предност је што отвара срчани центар. Стална пракса устрасане помоћи ће вам да се ослободите осјећаја кривице и увреде и учините ваш однос топлијим и срдачнијим.

Фото: фрееоверсеа / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send