Почетна иога пракса

3 вежбе које ће секс учинити светлијим

Тајна је једноставна: ослободите се напетости из доњег стомака и ослободите се страха.

Тајна фантастичног секса је једноставна и сложена у исто вријеме. С једне стране, довољно је да се опустите и концентришете, ас друге стране, како то да урадите?

Нудимо 3 вјежбе које смањују напетост с дна тијела и протежу витални живац. Тако се кроз тело можете ослободити својих страхова и опустити трбух - а то је пола успјеха. Међутим, не заборавите да квалитет ваше блискости зависи, пре свега, од степена поверења у партнера.

  1. Уката Конасана - поза Богиње са иони-мудрима. Ноге шире од рамена. Окрените ноге и савијте колена тако да су директно изнад глежњева. Спојите палчеве на пупак и пустите да се индексни прсти поклапају на нивоу стидне кости.

    Раширите прсте и поставите дланове на доњи абдомен. Ова мудра утјеловљује женску енергију самилости, опраштања и креативности. Нека вам стомак буде опуштен и урадите 5-8 удисаја.

  2. Прасарит Падоттанасана - нагните се напред са раширеним ногама. Не губећи положај ногу, окрените ногу према унутра. Стави дланове на бокове. Пошаљите натраг зглобни зглоб и нагните га напред. Ухватите велике прсте палцем и кажипрстом. Док удишете, истегните кичму и погледајте горе.

    На издисају, савиј се напред, савиј лактове и рашири их. Водите лопатице рамена ближе срцу. Урадите неке дубоке циклусе дисања. Приликом удисања, притискајте стопала на простирку да још интензивније испружите леђа.

  3. Маласана - венац за држање. Чучањ, пете су спојене и раздвојене колена. Пресавијте дланове у Ањали Мудри. Држите колена у линији и изгледајте исто као и ваше чарапе. Ако пете не дођу до пода, ставите испод њих ћебад. Стави чело на палчеве.
Фото: тисеемарие / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...