Почетна иога пракса

3 корака до незаборавног секса

Pin
Send
Share
Send
Send


Неколико основних техника које ће обогатити ваш сексуални живот.

Дубоки односи између партнера, пуни повјерења, поштовања и захвалности - ово је највиша јога. Постоји и посебна област која захтева посебну пажњу - сексуалне односе. Како их подићи на нови ниво и како подићи ниво задовољства у њима?

Овде ће спасити једноставне праксе и закони јоге, који не захтевају ни дубоко познавање филозофије, нити способност да обављају сложене асане. Али одмах ћемо направити резервацију: свеједно је потребно радити с тијелом.

  1. Диши. Пре него што пређете на конкретне акције, посветите најмање пет минута заједничког размишљања: седите насупрот другоме или леђима и удишите. Ваш задатак је да се подесите тако да истовремено удишете и излажете. Када се тај циљ постигне - задржите дисање, али тако да партнер дише само кроз десну ноздрву, а партнер кроз леву носницу. (Можете затворити супротне носнице палцем). Ово ће створити хармоничан поларитет, активирање соларне енергије од партнера и лунарну енергију од партнера.
  2. Урадите масажу стомака. Већина снимака и страхова жене су запечаћени у стомаку. Управо тај напон (који је често несвјесно) блокира рад већине рецептора и медијатора и не допушта не само уживање у процесу, већ и доживљавање сексуалног узбуђења у принципу.
  3. Тренирај своју издржљивост. То није задатак једне вечери, већ стални напори и рад на себи. Да бисте искусили заиста јединствене сензације, морате бити спремни да се попнете на такве врхове, где никада раније није био. И сваки успон на планину, као што знате, захтева снагу и издржљивост. У јоги постоје специјалне вежбе које тренирају тело на посебан начин. На примјер, овдје је ова пракса из Кундалини Иоге, или посебан скуп Хатха Иога асана.
Фото: инспиринг_вандерерс / инстаграм.цом тхетравеллерспаге / инстаграм.цом мариефеандјакеснов / инстаграм.цом лоститалианос / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send