Почетна иога пракса

3 услова за савршено држање

Pin
Send
Share
Send
Send


Често се боримо са последицама, не обраћајући пажњу на основу проблема.

Правилно држање није само резултат редовног тренинга и вежби на рамену. Веома често, покушавајући да исправимо наш спољашњи облик, боримо се са последицама, не обраћајући пажњу на основу проблема.

Препоручујемо да обратите пажњу на ове 3 тачке - и исправно држите положај, крећући се одоздо према горе.

Хеалтх феет

Ако имате равне ноге у било којем степену - почните да радите на свом положају са решењем овог проблема. Најбоље је контактирати јога терапеута и добити лични задатак за свакодневно извршење.

Описали смо опште принципе и вежбе у чланцима "Повратак здравља зависи од стопала" и "Најбоље вежбе за здравље стопала".

Јаки мишићи кукова и задњице

Главна порука је: ако су мишићи ногу и задњице у доброј форми и примају довољно дневног оптерећења, тијело ће се аутоматски држати у исправном положају.

Ове мишиће можете сами тренирати уз помоћ вежби описаних у чланцима: "5 асана за јачање бутина и задњице", "Крииа жаба", "Бразилска гуза: дијагностика, стабилизациони положаји и пракса за еластичне задњице"

Јаки мишићи коре

Не морате се подсјећати да исправите рамена ако учините лумбални и трбушни мишић довољно јаким. Онда ће они сами држати кичму равно, као што чврста рука држи мач.

Да бисте ојачали абдоминалне мишиће и доњи део леђа, користите вежбе које су описане у чланцима: "5 варијанти асана за јаку штампу", "7 најбољих асана за јачање штампе".

И тек након што доњи део тела учините јаким и стабилним - идите на асане за здравље својих рамена. На примјер, у Гомукхасане. Фото: //ввв.инстаграм.цом/кристенпро/ //ввв.инстаграм.цом/хикингбангерс/

Погледајте видео: (Децембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send