Почетна иога пракса

4 акције које блокирају вашу енергију

"Блокирање енергије" значи да имате све мање енергије, новца и разлога за радост сваки дан.

"Блокирање енергије" значи да имате све мање енергије, новца и разлога за радост сваки дан. И све је више разлога за увреду у судбину и заштиту од живота.

Не желите такво постојање? Уклоните ове 4 навике из свог живота:

Цомплаин

Запамтите: не постоји ниједно место на Земљи где бисте могли да се жалите. Без обзира на то колико је ваша ситуација тешка, знајте да је то што се гласно жалите само погоршава. Нема потребе да носите маску "све је сјајно." Али наглашавање негативних аспеката вашег живота значи отежати и погоршати.

Госсип

Не постоји ништа примамљивије од разговора о нечијем понашању које превазилази концепт добре особе. Али чим то урадите - знајте да сте преузели одговорност и последице понашања ове „лоше“ особе на себе. Шта бисте требали учинити да вас сви у тиму добро третирају? Реци комплименте другим људима иза њихових леђа.

Слоуцх

Ова навика мора да се већ годинама формира за вас, аи да се ослободимо тога за пар дана неће успети. Запамтите један израз: "Нека срце буде бачено на небо." Тада ће се енергија слободно кретати дуж кичме и не само да ћете се осећати добро, већ ћете знати и шта треба да урадите у овом тренутку и шта вам уопште не одговара.

Задржи дах

Следећи пут, у сваком тренутку, или у време неке негативне мисли или емоције, обратите пажњу на своје дисање. У девет случајева од 10 наћи ћете да га невољно задржавате. Чим нађете ово, одмах почните да дишете и користите дијафрагму, заокружујући стомак док удишете. Обратите пажњу: такво свесно дисање често доводи до чињенице да се напета ситуација распада без вашег учешћа.

Пхото: бест.иога.пхотограпхи/инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...