Почетна иога пракса

5 асана за стицање повјерења

Pin
Send
Share
Send
Send


Вежбе које ће створити осећај унутрашње подршке.

Шта разликује самоуверену особу? Правилно држање, отворени груди и чврстина и смиреност у гласу. Ако практикујете ових пет асана сваки дан, чак и на минут, имат ћете све ово.

  1. Пасцхима Намаскарасана (молитвени гест иза леђа). Једна од најефикаснијих вежби за корекцију спуштања: само спојите руке у "намасте" иза леђа! Његова погодност је да вам није потребна теретана за тренинг. Упамтили сте став - направите ову асану. Постепено, они мишићи који су деградирани заувек спуштеним раменима ће почети да оживљавају, и ви ћете природно држати леђа равно.
  2. Гарудасана (положај орла). Ова асана такође ради са мишићима рамена. И као рад на положају, то се може урадити без коришћења ногу. На пример, седите за вашим столом.
  3. Навасана (Боат постуре). Сада требате радити на умбиларном центру - без да то радите, можете заборавити на самопоуздање. Држите држање Посе најмање једну минуту уз полагано дубоко дисање. Ово је такође држање равнотеже, што је добро за мозак. Одлична опција за поновно подизање система када је напон искључен.
  4. Дханурасана (држање Луке). Ова асана отвара груди, сакупља прану у центру пупка и истовремено гори масноћу на струку и куковима. Довољно разлога да се то практикује, зар не? Нарочито ова асана је корисна за жене којима је тешко да се носе са својим мислима и емоцијама.
  5. Вирабхадрасана ИИ. И ова асана развија одлучност и одлучност. Посебно је важно практиковати га онима који ријетко доводе ствари до краја или не знају како да остваре своје циљеве. Само вјежбајте са спорим дубоким дисањем дневно, минутом за сваку ногу.
Фото: аурорабовкетт / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send