Почетна иога пракса

5 асана које повећавају привлачност жена

Ове вежбе ће помоћи активирању природног женског шарма.

Најугоднији утисак остаје од жене чија лепота долази изнутра. Да бисте то урадили, морате овладати једном једином уметношћу - опуштањем. То не значи да морате лежати на софи и не чинити ништа. Напротив, такав приступ није вјероватно дјелотворан. Али ако користите асане да растегнете леђа и "ноге", онда ћете открити дубоко стање мира и тишине. И верујте ми, савршено ће се одразити на ваш изглед.

  1. Нагните се напријед. Седи на поду. Повуците ноге испред себе. Окрените ролу из тепиха и ставите је на предњу страну бокова. Испружите руке до стопала и зграбите прсте. Нека стомак буде ослоњен. Дишите равномерно и дубоко у пет циклуса дисања.
  2. Ситтинг постуре. Седи на поду и рашири ноге. Стави руке на бокове. Притиском на дланове, подигните тело и отворите груди. Притисни пету о под и затегни колена. Држите ову позицију за пет циклуса дисања. Дишите равномерно и дубоко, усмеравајући пажњу на стомак.
  3. Васисхтхасана Прво, уђите у позу за пса лицем надоле. Окрените цело тело лево - баланс на левој нози и левој руци. Савиј десну ногу на колену, зграби палац и повуци ногу. Чврсто притисните лијеву длан на под и истегните прсте. Усмерите леву страну груди напред и десно раме назад. Дишите равномерно и дубоко у пет циклуса дисања. Поновите асану у другом правцу.
  4. Падмасана. Пресавијте ноге у лотос (или их једноставно пређите у једноставну позу ако зглобови кука нису отворени). Доведите ноге што ближе препонама. Опустите стомак, истегните кичму. Стави руке на колена. Дишите глатко и дубоко. Остани у Лотусовој пози колико год можеш. Обратите пажњу на доњи абдомен. Ово држање је веома корисно за извођење током ПМС-а - побољшава циркулацију крви у пределу абдомена.
  5. БаласанаУнесите положај детета. Нека је карлица на петама. Испружи руке испред себе. Спустите чело на под. Потпуно опустите стомак. Онда ставите леву руку испод десне руке тако да лево раме иде напред. Останите у том положају пет дугих и дубоких циклуса дисања. Затим урадите позу у истом низу у другом смјеру.
Пробудите своју женственост са Екатерином Антропова

Видео курс за жене "Буђење сексуалне енергије"

Откријте своју сексуалност и женственост - извор виталности, здравља и креативности!

Фото: ерикафисцхериога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...