Почетна иога пракса

5 видео лекција Суриа Намаскар из учитеља звијезда јоге

Свако има другачији стил и темпо, иста ствар је иста - савршенство технологије.

Суриа Намаскар или Поздрав Сунцу је основна секвенца којом јога буквално почиње. Са физичке тачке гледишта, ово је одлично загревање да би тело било у форми и припремило га за даљу праксу, од духовног - захваљујући енергији Сунца и позитивном прилагођавању за дан који је пред нама. Одлучили смо да покупимо избор од пет видеа, у којима најјачи практичари свијета демонстрирају Поздрав Сунцу. Свако има другачији стил и темпо, иста ствар је иста - савршенство технологије.

  1. Манди Ингбер. На листи студената холивудског тренера појављују се Манди Ингбер Јеннифер Анистон и Вицториа Бецкхам. Непрестано су признавали да су часови јоге под водством Мандија имали најбољи ефекат не само на њихову фигуру, већ и на њихово унутрашње стање. Манди увек посвећује посебно место у вежби комплексу Поздрав Сунцу, од којих само пет приступа, према њеним речима, дозвољавају да мишићи апсолутно целог тела раде.
  2. Цинема Мацгрегор. Она је једна од оних ријетких који су заиста заслужили право да подучавају Асхтанга иогу, јер је то одобрио оснивач Паттабхи Јоис. Према Кину, Суриа Намаскар је основни део јоге који треба да се изводи свакодневно. Упркос 15-годишњем искуству редовне праксе, Кино још увек не престаје да поздравља Сунце.
  3. Биби МцГилл. Светски познати музичар, који се често може видети са гитаром на истој сцени са Беионце. Али у исто време, она је такође одличан инструктор Асхтанга јоге, а искуство њене праксе почиње у далекој 1998. години, када је први пут путовала по свету. Изванредна Биби каже да јога за свакога, и само неколико Поздрав Сунца, који се редовно изводе, може направити велику позитивну промену у животу било које особе.
  4. Схива Реа. Протеклих 25 година, Схива Реа је међународно признати инструктор јоге Виниаса. Огромно знање у области јоге омогућило јој је да створи нови правац Прана Виниаса ™, у којем је донела више инспирације и динамике. То је оно што каже о Сурији Намаскар: „Рано јутро је најповољније време за вежбање. Верује се да је у овом тренутку ум јасан и миран, тако да вам ајурведски лекари саветују да се будите сваки дан током ових сати. Прослављање прославе вашег живота сваког јутра је суштина духовне праксе.Ако вам се чини да је немогуће за рани успон у пракси, можете осетити енергију Суриа Намаскар који изводи једноставан ритуал обожавања сваки пут када се пробудите. Намаскар у вашем уму и срцу, стојите у правцу излазећег сунца и обожавања са захвалношћу. "Чак и зими, замислите Сунце у свом срцу. Научите да видите Сунце у себи. "
  5. Ларуга Глазер Немогуће је не дивити се флексибилности и љепоти ове жене, а њен ИоуТубе видеозапис с правом стиче вишемилијунске погледе. Познати инструктор јоге тврди да је главна ствар у јоги изградња чврсте основе, а не покушај да се што брже овладају динамичним лигаментима и најсложенијим асанама. А Суриа Намаскар најбоље управља овим, што је пожељно да се изведе на свитање.
Фото: киноиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...