Почетна иога пракса

5 вежби за буђење унутрашње богиње

Pin
Send
Share
Send
Send


Редослед асана како би ослободио моћ женствености.

Почните сваки дан с фразом "Ја сам жена. Проћи ћу тај дан. Схватио сам." Наместите ову намеру са ових 5 асана - и посматрајте шта чуда могу пробудити женска енергија.

Пасцхимоттанасана

Седи на простирци, ноге испружене испред тебе. Чарапе повуците према себи. Док издишете, полако спустите себе, држећи леђа и колена равно. Боље је спустити се плитко, али исправно. Задржите 10 удисаја, спуштањем са сваким издисањем.

Уката Конасана

Стани на тепих, рашири ноге мало шире од рамена. Подигните руке и уз уздах спустите се до положаја кукова паралелних с подом. Држите ову позицију 1-2 минута, осећајући да се бедра и доњи стомак загревају. Проверите да ли се доњи део леђа не савија.

Дханурасана

Лезите на стомак, ставите браду на под. Ухвати глежњеве. Док удишете, подигните руке и ноге што је више могуће. Стопала су паралелна са стропом. Глава лагано нагнута на под како не би стегнула врат.

Бхујангасана

Останите на стомаку, ставите дланове испод рамена. Док удишете, подигните главу, тело и рамена без употребе силе руку. Притисни лактове о своје тело. Ослоните се на руке без повећања отклона. Останите у том положају 1-2 минута уз дубоко дисање.

Халасана

Лезите на леђа. Када удишете, подигните ноге и баците их иза главе, наслањајући се на лактове. Уверите се да тежина није померана око врата. Ако не дохватите ноге до пода - ставите ћебе испод стопала.

На крају тренинга, захвалите се својој унутрашњој божици - и позовите њену моћ у свој живот.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send