Почетна иога пракса

6 асана за петак увече

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако након радне седмице више немате снаге, али не желите поново остати код куће.

На крају недеље се често осећамо уморно и стиснуто да више нема довољно снаге за лични живот! Пракса шест пози од америчког учитеља јоге Таре Стилес решава проблем слома једноставно и елегантно. Главна ствар је пронаћи петнаест минута и положити тепих.

  1. Натарајасана Устаните усправно спајањем стопала. Савијте десно колено и држите десну ногу или глежањ десном руком. Затим наставите према својим физичким способностима. Ако истезање дозвољава док су спојеви добро отворени, исправите ногу на колену и подигните је. Спустите руку низ поткољенице. Продужите леву руку напред. Балансирајте леву ногу за три дуга циклуса дубоког дисања. Онда промените страну.
  2. Гарудасана. Устани право. Савијте обе ноге на коленима и завијте десну ногу за лијеви зглоб. Окрените руке испред лица тако да је десни лакат испод вашег лијевог лакта. Останите у пози за три дуга циклуса дубоког дисања. Онда промените страну.
  3. Вриксхасана. Устани право. Савијте десну ногу на колену и притисните десни потплат на унутрашњу страну леве тибије и померите десно колено удесно. Балансирајте на јаку леву ногу и покушајте да не извртате карлицу. Подигните руке. Останите у ставу неколико циклуса дисања. Затим изведите асану на другој страни.
  4. Високи бар представља. Устани, балансирај на длановима и врховима прстију. Колена су повучена, снажни мишићи бедара. Леђа треба да буду равна као и површина стола. Ако је могуће, балансирајте то за 20 једнаких и тихих циклуса дисања.
  5. Адхо Мукха Схванасана. Из позиције Висока трака, пређите на поза Пас са лицем надоле. Подигните карлицу горе. Равнотежа на све четири тачке (длан и нога). Опустите главу и врат.
  6. Сукхасана. Седите удобно. Затвори очи. Склоните пажњу на свој дах неко време. Чим се пажња одвлачи и почне да прати флуктуације мисли у вашој глави, вратите се посматрању дисања.
Направите савршене форме са Вицториа Мозхина

Видео курс "Еластична задњица за 7 дана"

7 видео туторијала ће вам помоћи да повећате и подигнете задњицу, дајте им леп и секси облик.

Фото: истоцк.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send