Почетна иога пракса

6 вежби за буђење женствености

Pin
Send
Share
Send
Send


Кратка пракса која ће вам помоћи да се осећате као богиња.

Ове 6 асана су посебно одабране да пробуде сензуалност и женственост. Изведите их енергично својом омиљеном ритмичком музиком. Уроните у праксу, као у плесу.

  1. Баланце скуаттинг - полако, грациозно и симетрично, држећи се рукама. Окрените прсте ван и зауставите се на коленима у страну (гранд плие). У којој мери ће колена бити отворена, уопште није важно. Сама чињеница да држите позу има снажан тонички ефекат на ноге и одржавање равнотеже. Поза је веома корисна за жене.
  2. Нагласак на рукама. Ставите ноге на подлактице, усмјерите руке што је више могуће уназад, пронађите равнотежу, прилагодите се свом тијелу и од земље. Колико год је могуће, чак и на тренутак. Ако се покаже врло кратко, поновите неколико пута. Вежбање на почетку може бити учињено на зиду.
  3. Бочни граничник на једној руци са подршком за стопала од позади - за почетнике. Изравнајте ногу до врхова прстију, ставите другу у леђа и полако се пењите. Ако постоји жеља да покушате да додате динамику, подигните и спустите карлицу у ритму музике. Посе додаје не само снагу, већ и радост.
  4. Одмарајте се и вратите дисањепадајући и додајући увијено кућиште. Трудимо се да ставимо задњицу на под, и лагано померамо савијену ногу назад, без промене положаја тела и руку.
  5. Идите на нагиб седења. Вал се враћа назад у позицију Чамца и стоји, колико је довољно снаге ваше штампе. Онда хватамо ноге и исправљамо ноге. Пожељна равна линија. Пази на леђа. Боље је лагано савијати ноге, али исправити леђа, него обрнуто. И на крају, покушајте да пустите руке, држите ноге на истом месту и додајте било какве плесне покрете рукама. Учините то лако и природно, без напрезања мишића лица.
  6. Сада се можете опуститии истовремено истегнути предњу површину бутина. Принцип Хатха Иоге - наизмјенична напетост и опуштање помажу у обнављању мишића и истовремено чине осјећај флексибилности и снаге. Лагано лезите, држећи се иза себе рукама. Покушавамо да уклонимо отклон у доњем делу леђа, колена заједно и опустимо се. Ми посматрамо сензације и излазимо из асане у тренутку када осећамо да је време да променимо ситуацију.
Фото: мелисса.моффет / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send