Почетна иога пракса

7 асана за стицање повјерења

Pin
Send
Share
Send
Send


Као и решавање проблема са варењем, репродуктивним системом и развојем креативних способности.

Овај комплекс помаже да се успостави у својој намјери, да ослободи креативност и самоувјерено хода кроз живот, дјелујући у складу са својим центром.

  1. Посе Лука. Лези на стомак. Ухвати глежњеве. Подигните главу и ноге што је могуће више тако што ћете закривити леђа. Задржите свој положај и дишите дубоко и полако. Лука поза је веома корисна за ум, а такође сакупља прану у центру пупка, уклања боре са стомака и бутина.
  2. Лоцуст посе. Лези на стомак. Ставите руке у песнице испод карличних костију, непосредно изнад зглобова ногу. Брада почива на поду. Подигните ноге изнад пода и држите их, дисајте полако и дубоко.
  3. Посе Цовс. Стани на све четири, равномерно распоређујући тежину између руку и колена. Савијте леђа и нагните главу уназад. Задржите положај, дисајте полако и дубоко. У овом ставу можете померити све негативне мисли, и тако их очистити.
  4. Посе Цатс. Стани на све четири, равномерно распоређујући тежину између руку и колена. Савијте леђа као мачка и притисните браду на груди. Задржите положај, дисајте полако и дубоко.
  5. Постуре. Лезите на леђа, ноге су исправљене, чарапе испружене напред. Подигните главу и пету 15 цм од пода. Руке су равно дуж тела и не додирују тело, дланови су скренути тачно изнад бокова. Пратите дах ватре.
  6. Сат Крииа. Седите на колена и пете, испружите руке изнад главе, спајајући прсте у брави, остављајући показне прсте равно. Нацртајте пупак, гениталије и анус на звук "Сат" и опустите се, изговарајући звук "Наам".
  7. Савасана Опустите се, лежећи на леђима, руке испружене дуж тела.
Фото: амисгипсилифе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send