Почетна иога пракса

Асана, што је вредно урадити пре важног разговора

Дандасана (Положај штаба) помаже да се успостави ток Удан Ваиу - онда се можемо слободно изразити.

Замислите да имате тежак разговор са вољеном особом или колегом. Нисте сигурни шта и како да кажете. Тешко је замислити како ће саговорник схватити ваше ријечи. Док се припремате за разговор, осетите да се речи уздижу из средишта вашег бића.

Ова сензација је одраз узлазног покрета који прати продужење кичме у Дандасану. Осетите жељу да говорите поштено и отворено, без скривања иза конвенција. Удана Ваиу нас охрабрује да се отворимо у тешким тренуцима када се инстинктивно затворимо и повучемо. Дакле, када вас мучи сумња, позовите на снагу, снагу и самопоуздање које чине Удана Ваиу.

Дандасана (положај особља)

Седи на поду, протежући ноге испред себе. Стабилизујте бедрене кости на поду и исправите леђа. Одмакните дланове на простирци и продужите кичму; Осетите енергију која се диже од сакрума до круне главе. Када представљате Удану Ваиу док изводите Дандасане, овај став се претвара у физичко остварење уздизања, оданости вашим идеалима и преданости потпуном и прецизном самоизражавању. Узмите 15-20 удисаја у овом положају.

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...