Почетна иога пракса

Како направити висок бар

Pin
Send
Share
Send
Send


Техника једне од најефикаснијих вежби за челичну пресу.

У ову асану су укључени абдоминални мишићи и мишићи који леже дуж кичме. Када се правилно изведе, снага централних мишића тела омогућава вам да одржавате природне кривине кичме, што ће заузврат помоћи у одржавању стабилности у Анантасану.

Изведите Баласана (држање бебе). Онда стани на све четири - тако да су рамена изнад зглобова. Исправите ноге и уђите у положај Хигх бар.

Да бисте поравнали тело и кичму, стабилизирајте положај руку и продужите ноге. Повуците унутрашња бедра и истегните ноге дуж читаве дужине од задњице до пете.

Повуците главу рамена у зглобове и продужите стране грудне кости до браде. Осећај би требало да буде као да се груди повуку између руку. Ослободите трапезне мишиће, уклоните их из ушију и тако опустите врат.

Лагано повуците стидну кост до пупка и повуците је према доњем делу леђа. Требало би да осетите снагу предње површине тела, као да је то плоча на којој лежи задња површина. Замислите да је пупак у средини стола. Повуците абдомен, док предња површина тела не би требала пасти, а подручје абдомена требало би скратити.

Растегните целу задњу површину тела, као да је то столњак на чврстој површини стола. Немојте испуштати унутрашња бедра, вуците је до плафона. Дишите глатко и глатко. Држите позу један минут. Гледајте напријед, настављајући повлачити грудну кост након погледа и отворити груди.

Обратите пажњу на рад централних мишића тела, осигуравајући стабилност кичме и њене природне кривине. Мораћете да репродукујете исту стабилност у коначној варијанти Анантасане. Да бисте изашли из позиције, полако савијте лактове и потоните на под.

Фото: истоцк.цом

Погледајте видео: (Септембар 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send