Почетна иога пракса

Како доћи у бољу форму са јогом

Pin
Send
Share
Send
Send


Како да изградите своју праксу тако да вас води у облик ваших снова.

Јога може бити најнесрећнији избор за оне који желе да изгубе те вишкове - или можда најбоље. Све зависи од исправног става, ау овом чланку ћемо говорити о три правила праксе за оне који желе да се уз помоћ јоге доведу у бољу форму.

  • Избегавајте екстреме. Прво што треба да запамтите када покренете праксу је да не морате ићи у крајности. Ако желите сагоријевати калорије, створити лијепо опуштање мишића и убрзати ваш метаболизам - не смијете се исцрпљивати сваки тренинг, док идете на дијету и додајете јој пуно регуларних зачина и производа. Дакле, не добијате резултат који тражите.

    Отворите тајну: тешка оптерећења и дуга пракса са нагласком на изградњу мишића и сагоревање калорија неће донети резултате. Ако сте агресивни према свом телу, ако не дате довољно времена за опуштање и опоравак док вежбате - сви ти титански напори ће бити узалудни. У таквом стресу, тело неће трошити масну масу, а велика количина вежби ће само додати токсичне супстанце вашем телу.

  • Слушај тело. Генерално, сва јога је прича о равнотежи. Овде лежи кључ успеха: пронаћи стил јоге који вас не оптерећује. Не откидајте га на главу, ако не знате како да јасно изведете пса лицем надоле. То је пут до фрустрације и апатије. Нађите ниво праксе у којем се од вас тражи нешто више, тако да ћете се развити и не оштетити се.

    Почните да слушате своје тело: шта вам то говори? Ако сте радили интелектуално цијели дан, након двије или три вине, вриједно је времена да легнете у позу Дјетета. Или сте можда, напротив, већ прошле недеље отишли ​​у три класе моћи јоге и додали себи јог-јог? Онда треба посветити довољно пажње опуштању и истезању. Ово ће вас учинити не само здравијим, већ ћете и омогућити да постигнете боље резултате.

  • Створите позитивне навике. Већину времена управљамо нашим навикама. Трик је у томе да те навике раде за нас, а не против нас. Да би се развио нови позитиван образац, обично је потребно од 21 до 40 дана. Више је боље.

    Шта се може урадити у овој фази? Пре свега, немојте одмах увести много нових (иако добрих) у свој живот - за недељу дана ћете желети да све то баците у исто време. Почните са једноставним корацима. На пример, ове недеље уђите у јутарњу вежбу 2 чаше топле воде са лимуном, и попијте их, понављајући себи 2-3 афирмације да бисте створили позитивну намеру. Почевши од следеће недеље, одустајте од вечерњег оброка, замењујући га медитацијом и истезањем пре спавања. Главна ствар у стварању навике је правилност. Направите мање, али не пропустите ни дан. И временом ћете успети.

Фото: стилландстеади / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send