Почетна иога пракса

Комплексне асане за ублажавање умора

Pin
Send
Share
Send
Send


4 поза које вас испуњавају енергијом и уклањају вишак стреса.

Ако требате опоравити или ублажити напетост мишића, додајте ове 4 асане у вашу праксу. Немојте користити прекомјерну силу да бисте их довршили. Направите глатке покрете како бисте постигли већу релаксацију мишића ногу и леђа.

Ардха цхандрасана

Стојећи у Утцхитти Триконасани, савијте предњу ногу и пребацујте тежину. Ставите истоимену длан на под мало испред стопала. Исправите ногу и подигните задњу (десну) ногу. Тело оттроит у једном авиону.

Уттанасана

Усправите се и поставите ноге заједно. Ако изгубите равнотежу, ставите их на малу удаљеност један од другог. Са равним леђима, нагните се напред. Ноге се не савијају. Ставите дланове на под или лежите на потколеницама. Опустите се.

Упависхта Конасана

Из седећег положаја, раширите ноге. Покажите прсте на плафон. Седите на бедрене кости са усправљеним леђима. Ако је могуће, нагните се напред, држећи леђа усправно. Стави руке на под испред себе. Дишите једноставно.

Випарита карани

Поставите блок испод карлице. Ставите руке уз тело и подигните ноге окомито на под. Тежина ногу и карлице пада на блок. Опустите своје трбушне мишиће. Диши дубоко. Такође можете извршити асану уз зид.

Овај комплекс можете извести тако да ублажите умор или вишак стреса од мишића. Током тренинга, задржите мирно дисање. Покушајте да се опустите чак и док радите Ардху Цхандрасану. Останите у асанама у погодно време за вас.

Фото: бохемиан_хеарт / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send