Почетна иога пракса

Комплексне асане за позитивно размишљање

Pin
Send
Share
Send
Send


Главна ствар је да се изведе секвенца са осмехом на лицу.

Често нас узимају као таоце негативних мисли које нас испуњавају страховима, тјескобама, сумњом у себе и апатијом. Биће нам драго да позитивно размишљамо, али како? Ако наиђете на такав проблем, предлажемо да вежбате овај комплекс асана. С времена на време осетићете како се облаци негативности распршују по вама, и ваш живот се драматично мења. Главна ствар, не заборавите да успоставите намеру пре вежбања и да спроведете праксу са осмехом на лицу.

  1. Сукхасана. Седите у удобан положај, исправите кичму и спустите тело на кукове. Покријте очи и ухватите стање тишине.
  2. Врати се назад. И сада се враћај плијен, да више! Стави пете иза главе и пусти своје унутрашње дете да преузме контролу над ситуацијом.
  3. Поза срећног детета (варијација). Довољно изградите леђа, повуците колена на груди, прекрижите ноге и зграбите пете. Осетите осећај слободе и радости, останите у њему.
  4. Буттерфли посе. Седите на задњицу, спојите стопало и повуците их у мишиће перинеума. Осетите како се здјелични регион развија и негативан вас оставља.
  5. Уши између колена. Вратите се и покушајте да ставите колена на под близу ушију. Замислите како се ваша крв и енергија обнављају у вашем телу.
  6. Нагиб седења. Одшетајте до нагиба седења да се опустите, смирите и запамтите осећај радости и обнове.
  7. Анти-стрес курс "Опуштање и задовољство"

    Научите да се опустите - и живите у миру с вама.

Фото: еллиегриффиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send