Почетна иога пракса

Сложен асан о откривању срца за све

Pin
Send
Share
Send
Send


Ова секвенца је идеална и за почетнике и за практиканте.

Ова секвенца је идеална и за почетнике и за практиканте. Помоћи ће вам да напуните батерије и узмете срце захваљујући једноставним асанама, отварању груди и ослобађању напетости од рамена. Пре него што наставимо са имплементацијом, препоручује се да се обави неколико кругова Суриа Намаскар.

  1. Хигх лунге. Устани право. Закорачите напред напред десном ногом и савијте колено под углом од 90 степени. Спустите лево колено на под (у случају бола, ставите тепих испод њега). Леђа су равна, окомита на под. Исправите руке, отворите груди и гледајте напред.
  2. Флиппед варриор. Окрените се око тепиха из претходне асане. Савијте леву ногу на колену до угла од 90 степени, груди гледају напред. Десном руком направите клизни покрет на левој нози, водећи десну руку иза главе и лагано истегните бочну површину вашег тела.
  3. Интензивна латерална вуча. Врати се назад Варриорова друга поза. Спустите леву подлактицу на леву бутину. Покријте главу десном руком и затегните тијело. Направи гомилу на супротној страни.
  4. Божица позира. Шири ноге шире од ширине рамена, прсти гледају у страну. Отворите руке и отворите груди. Са усправљеним леђима, почните да савијате колена. Држите се на крајњој тачки.
  5. Лов лунге. Устани право. Искорачите десним стопалом и спустите колено левим коленом на поду. Уклоните карлицу тако да буде паралелна са подом. Држите колено под углом од 90 степени. Држите кичму равно, руке равно горе, отворите подручје груди.
  6. Спхинк Посе. Повуците стомак. Ставите подлактице испред себе паралелно једна са другом. Одсеците груди од пода, чинећи кретање мишића леђа.
  7. Грассхоппер Посе. Растегните дланове иза леђа, спојите стопала заједно. Укључите штампу и подигните груди са пода и ногу.
  8. Дијете позира уз подршку. Ставите јастуче или увијене карирзе по дужини тепиха. Седите у базу на задњици, раширите ноге. Спустите трбух, груди, главу на јастуку, руке лагано поравнају иза главе.
Фото: тхе_соутхерн_иоги / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send