Почетна иога пракса

Тренинг на плажи: секвенца за јаке, танке ноге

Pin
Send
Share
Send
Send


Ево 5 вежби које можете да урадите на плажи да бисте добили јаке и витке ноге.

Последње недеље лета су дошле пребрзо, а наш задатак је да апсорбујемо што више сунца, природе и топлоте! Добар начин да то урадите је да проведете што више времена на улици - посебно, проведите све своје тренинге и спортове у зраку. Можете трчати, ходати, ролати - или радити јогу или фитнес у парку или на плажи.

Ево 5 вежби које можете да урадите на плажи да бисте добили јаке и витке ноге:

1. Ниња стила скокова

Почните у дубоком чучањском положају, рамена назад, стегнутих стомака. Лагано се нагните, а онда скочите, водећи колена до груди. Земљиште у почетној позицији и поновите.

2. Јумпинг сновбоардер

Почните у дубоком чучњу, прсти једне руке додирују тло. Скочите што је више могуће, помичући се за 180 ступњева у зраку. Спустите се у здепаст положај, додирујући тло прстима супротне руке.

3. Лунгес приликом ходања

Почните у положају удараца, колена додирују (или скоро додирују) под. Без паузе, промените положај ногу на супротној страни (повуците напред, у положај ударца, задњу ногу). Наставите да мењате ноге, крећући се напред.

4. Скок у даљ

Из стојећег положаја седите у дубоком чучњу и скочите што даље напред. Настави да покушаваш да не правиш паузу између скокова.

5. Плућа клизача

Узмите позицију бочног ударца - једна нога је савијена паралелно са подом, друга је равна (види фотографију). Скочи горе, мењајући ноге. (Сада ће претходна нога бити савијена, а претходно савијена равна нога). Покушајте да не опуштате стомак и седите што је ниже могуће, мењајући стране (и померајте се што је брже могуће).

Погледајте видео: (Октобар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send