Почетна иога пракса

Конзистентност за повећање женске моћи

Pin
Send
Share
Send
Send


Како открити женственост у себи уз помоћ јоге.

Свака жена има ту моћ, чак и ако не зна за њу. Вежбајте ових 5 асана да запалите унутрашњу ватру у себи и напуните је енергијом.

Уката Конасана

Ширите ноге. Ноге се окрећу на 45 ° у страну. Док издишете, савијте ноге и спуштајте карлицу све док кукови нису паралелни са подом. Колена гледају у једном правцу са стопалима. Леђа су равна. Подигните руке изнад главе.

Маласана

Ставите ноге већ на ширину карлице. Стопа испада. Савијте ноге и спуштајте карлицу, не скидајте пете са пода. Лактови насупрот унутрашњости ногу. У исто време, одуприте се ногама да истегну кичму.

Ека Пада Рајапотасана

Стојећи у Адхо Мукха Сцхванасани, савијте десну ногу, носите је напријед и положите је на под. Немојте пасти на десно бедро, гурните лево на под да изравнате карлицу. Док издишете, спустите се усправним леђима.

Агнистамбхасана

Седећи у Баддха Конасани, ставите десну ногу на леву страну: десна нога лежи на левом колену, а лево стопало испод десног колена. Опустите се и држите леђа. Ако се појави бол, изађите из асане.

Сусирандрасана

Лезите на леђа. Савијте десну ногу и стопало, поставите изнад левог колена. Савиј леву ногу и повуци се према себи. Не уклањајте карлицу са пода и не одлажите се. Чврсто притисните струк на под. Диши дубоко.

Вежбајте овај комплекс свакодневно да бисте постигли жељени резултат. Останите у асанама за удобно време за вас. Задржите мирно дисање и отпустите напетост.

Фото: сарахтицха / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send