Медитација

3 фразе да се избегну жене

Pin
Send
Share
Send
Send


На први поглед, безопасне речи које вас лишавају женске моћи.

Према учењу Иоги Бхајана, жена има менталну моћ 16 пута више од мушке. То значи да треба да буде много пажљивија према својим речима и мислима.

Грубе речи и лажи су ствари на којима треба прво радити. Али постоје наизглед безопасне речи које вас лишавају женске моћи.

Уморан сам

Заборавите све ове постулате о "правој" женствености. Жена је извор енергије. Жена је сама по себи енергија. И мушкарци се заљубе у ову унутрашњу моћ, са овим неисцрпним извором.

То је инспирација коју траже. Када кажете "Уморан сам", блокирате овај канал у себи. Заборави своју такозвану слабост. Обратите пажњу не на себе, већ на помоћ другој особи - и видећете како ће се енергија повећавати.

Желим

Фраза "желим" је највећа замка. Говорећи "желим" - ти ствараш дистанцу између себе и објекта твоје пожуде. "Желим" је стање потребе, одвајање, одсуство нечега у вашем простору.

Увек запамтите да сте Универзум који садржи све. Запамтите да као што привлачи. Боље је рећи као да већ имате. Реци: "Спреман сам да пустим у свој живот ...", "Ја сам отворен за ...".

Уопште не

Ово је фраза којом девалвирате своје речи, дела и добре намере. Ако сте захвални, прихватите га, без обзира колико безначајна била ваша акција.

Поштујте себе, цените себе. Знај да је твоја енергија, твоје присуство већ нешто вредно, нешто да каже "хвала". Запамтите да је знак жениног схватања бити племенит, да се осећате достојно.

Фото: лигхтфулиогини / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send