Медитација

3 заштитна мантра за сваки случај

Pin
Send
Share
Send
Send


Амулети који су увек уз вас.

У религијама увек постоји мантра или молитва, која се чита у најстрашнијем тренутку. А пошто најчешће не знамо када ће доћи тај тренутак, боље је да се претходно сетите једне од ових фраза. За сваки случај.

  1. Ом Тара Турере Тоуре Соха. То је будистичка мантра упућена Зеленој Тари, заштитници свих живих бића. Као манифестација чистог елемента ветра, она је у стању да пружи веома брзу помоћ. Али мантра адресирана на Белу Тару мајке-ослободиоца свих живих бића је корисна онима који су већ рањени - физички или психолошки. Звучи овако: Ом Тара Турере Туре Мама Аиур Пуние Јнана Пусхтим Куру Суах.
  2. Хелл Гуреи Нама Југ Гуреи Нама Сат Гуреи Нама Сири Гуру Давеи Нама. Мантра Мангал Цхаран из традиције Кундалини јоге. Она вас отвара вашем божанском водству и даје вам заштиту. Ова мантра се може читати када се плашите губитка - она ​​вам даје прави смјер. Можете је и сами прочитати када одете у непознату компанију и морате изградити позитивну комуникацију.
  3. Ом Схри Дургаиа Намах. Хинду мантра богињи Дурга пружа заштиту од негативних и претвара је у нешто позитивно. Ова мантра је такође добра од унутрашњих непријатеља - љутње, љубоморе, љубави, пожуде и незнања. Уклања апатију и даје снагу да утиче на околности.

Желите да се ослободите негативних мисли? Помоћи ћете курсу Нина Мел.

Видео курс "Управљање негативним емоцијама" са Нином Мел

5-дневни видео курс - нова пракса јоге. Научивши да контролишете свој ум, научит ћете да контролишете свој живот!

Фото: Јасон Блацкеие он Унспласх

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send