Почетна иога пракса

Све је у доброј форми: динамички комплекс снаге од 10 асана

Pin
Send
Share
Send
Send


Вјежба високог интензитета је сјајан начин за сагоревање калорија, тонирање мишића и развијање издржљивости.

Вјежба високог интензитета је сјајан начин за сагоревање калорија, тонирање мишића и развијање издржљивости. За вас смо припремили комплекс асана, који треба да се изводи високим темпом. 20 минута дневно ће бити довољно за постизање резултата.

  1. Посе моунтаин. Стани испред простирки равно, ноге заједно, руке на боковима. Замислите да сте ногама ставили ноге на под, а иза врха главе ви сте увучени у плафон. Удахните тихо кроз нос, подесите се на вежбање.
  2. Уткатасана у скоку. Ширина рамена је раздвојена. Савијте кољена, исправите руке изнад главе и удаљите се у Уткатасану. Док издишете, исправите ноге, стојте на чарапама и повуците песнице до груди. Пратите пола минута. Затим гурните под и скочите што је могуће више. Извршите за минут.

  3. Увијање у столици за позу. Повратак на позицију Посе. Окрените руке у положај за молитву и окрените се улијево стављајући десни лакат на вањски дио лијевог кољена. Отвори своје груди више и диши. Поновите на другој страни.
  4. Поза Богиње. Станите са раширеним ногама. Спустите ногу тако да прсти изгледају у различитим правцима. Седите дубоко како би вам колена била под углом од 90 степени. Ставите руке на стомак тако да палчеви буду повезани изнад пупка, а индексни прсти испод да формирају троугао. Ова мудра побољшава женску енергију допуштајући вам да покажете љубав, опрост, саосећање и креативне способности. Не напрезајте стомак. Узмите око 8 дубоких удисаја.
  5. Богиња у потоку. Вратите се у позу Богиње, ставите стопало паралелно једна другој. Савијте колена, исправите руке у страну, нагните тело паралелно са подом. Наизменично савијте ноге, пратећи кретање тела. Извршите за минут. Увјерите се да нема отклона у доњем дијелу леђа.
  6. Ацтиве лунгес. Ударите ногом напред. Дахом, исправите ноге и исправите руке изнад главе. Док издишете, савијте ноге под углом од 90 степени и повуците песнице у бутине. Изведите око минут, а затим промените ноге.
  7. Посе Руннинг Догс. Излазите из пса лицем надоле. Док издахнете, лагано савијте лактове, повуците десно колено према грудима и додирните га десним лактом, вратите се у почетни положај. Урадите исто са другом ногом. Поновите 30 пута.
  8. Диагонал страп. Силази на Планцк. Држите га за неколико циклуса дисања. На издисају окрените карлицу у страну, лево и десно, заустављајући роле. Извршите за минут.
  9. Истезање рамена у седећем положају. Седи на задњицу, стави дланове на пете. Чуче благо, прса гледају у плафон. Дишите тихо око минут.
  10. Баби Посе. Спустите карлицу на потколеници. Размакните кољена у страну до ширине карлице, повезујући велике прсте заједно. Нагните се напред и спустите главу на под. Спустите руке по странама и потпуно се опустите. Држите позу 1-2 минута.
Оставите своје мишиће тону са Олиа Маркуез!

"Јога и тренинг: Савршено тело" са Олом Маркезом

Заједнички курс Јога часописа и #Секта. Јутарња пракса и 4 функционална тренинга са елементима јоге.

Фото: ливевхолеиогаматс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send