Медитација

5 мантри које ће помоћи у савладавању изазова

Pin
Send
Share
Send
Send


Мантре за срећу, мир, просперитет, љубав и повезаност са божанским принципом.

Свака од ових мантри ће вам помоћи да се укључите и развијете одређени аспект бића: срећа, мир, просперитет, љубав и повезаност са божанским принципом. Заузмите удобан положај седења, затворите очи, контролишите дисање и поновите мантру наглас у ритму који вам се чини најприроднијим.

Ом параанандааиа намаха

"Срећа је избор." Ова мантра нас подсећа да је срећа наше природно стање: ми смо рођени сретни, и тек тада смо стекли негативно искуство у облику мисли, ознака и жеља. Када се сетите да права срећа долази изнутра, тежња за спољашњим и материјалним постаје сувишна. Док читате ову мантру, осмех - испрва се осећате непријатно, али након неколико понављања, ваше расположење ће се уздићи.

Лока Самастах Сукино Бхаванту

"Нека сва бића буду срећна и слободна." Ова мантра се стољећима користи као позив на мир и подсјетник да смо сви повезани једни с другима као дијелови истог Универзума. Превођењем овог осјећаја можемо апстрахирати себе од нашег ега и усредоточити се на опће добро. Пре него што почнете да читате ову мантру, дубоко удахните и покушајте да изговорите целу фразу док издишете.

Ом Гам Ганапатае Намах

"Могу савладати сваку препреку." Користите ову мантру да бисте запалили пламен трансформације унутра и отворили пут успеху. Додајте Ганеши Мудри да бисте повећали самопоуздање и стекли храброст да вам помогне да превазиђете све препреке за просперитет.

Ом Мани Падме Хум

"Љубав прожима све." Ова мантра је тибетанска будистичка молитва саосећања, која садржи сва учења Буде. Она нам улијева осјећај љубазности према свим бићима, подсјећајући да је моћ љубави у свакоме од нас.

Ом Намаха Схиваиа

"Ја сам једно са божанском универзалном свешћу." Ова мантра се користи да створи везу са својим унутрашњим божанством и да привуче пажњу свеприсутне универзалне свести. Слогом "ОМ" се сматра звук и учесталост стварања Универзума: покушајте да га изговорите на издисају, обраћајући посебну пажњу на вибрације које ствара у вашем телу. Пхото: килие.фли/инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send