Медитација

6 мантри које ће испунити ваш однос са љубављу

Pin
Send
Share
Send
Send


Изрази који ће помоћи да постану ближи и разумљивији једни другима.

Љубав је као дрво: ако не почне да расте, почиње да умире. Ове фразе ће вам помоћи да чујете пријатеља пријатеља и учините га срдачнијим.

Прва мантра: "Спреман сам да вас подржим"

Највећи дар који можемо дати другима је наше право присуство. "Спреман сам да вас подржим" - прва од шест мантри.

Када сте фокусирани, ум и тело су једно, ви обезбеђујете своју истинску присутност, и све што кажете је мантра, света фраза која може да преобрази ситуацију.

Не мора бити на санскрту или тибетанском; Мантра се може изговорити на вашем језику: "Драги, спреман сам да те подржим."

Ако сте заиста присутни, чуда ће се десити са овом мантром. Постајете стварни, друга особа постаје стварна и живот је стваран у овом тренутку. Доносите срећу себи и другој особи.

Друга мантра: "Знам да јеси, и ја сам сретан"

Када погледам пун месец, дубоко удахнем и издахнем и кажем: "Пун месец, знам да јеси, и веома сам срећан." Исто чиним и са јутарњом звијездом.

Када размишљате о предивном заласку сунца, ако сте заиста присутни, онда га препознајете и дубоко ћете га ценити. Када сте заиста присутни, можете препознати и цијенити присуство једних других, било да је у питању пун мјесец, Поларис, цвијеће магнолије, или особа коју волите.

Трећа мантра: "Знам да патите"

Ако сте свесни, приметићете када особа коју волите пати. Ако патимо и ако особа коју волимо није свјесна наших патњи, ми ћемо још више патити.

Само практикуј свесно дисање да би дочарао своје право присуство.

Онда седите поред особе коју волите и кажите: "Драга, знам да патите. Зато сам спреман да вас подржим." Ваше присуство само ће ублажити његову патњу. Није битно да ли сте млади или стари, можете то учинити.

Четврта мантра: "Ја трпим"

Четврта мантра је да можете вежбати када сте сами: "Драга, патим. Молим вас помозите." Ово су само пет речи, али понекад их је тешко изговорити због поноса, поготово ако сматрамо да је то особа коју волимо и због које смо патили.

Да је то неко други, то не би било тако тешко. Али зато што је то он, ми се осећамо дубоко увређени, желимо да одемо у нашу собу и плачемо. Али ако га заиста волимо, кад толико патимо, морамо тражити помоћ, да надвладамо наш понос.

Пета мантра: "Ово је сретан тренутак"

Када сте близу свог љубавника, можете рецитирати ову мантру. Ово није ауто-тренирање или жељно размишљање; то је буђење предуслова среће који су око нас. Можда нисте довољно свесни, па је важно да нам најавите да смо ми срећни.

Имамо толико предуслова за срећу, и ако их не уживамо, од нас је врло неразумно. Зато, када седите заједно, ходате, једете или радите нешто друго, свесно удахните и схватите колико сте срећни. Свесност чини тренутак дивним.

Шеста мантра: "Ти си делимично у праву"

Када вам нетко честита или критикује, можете користити ову мантру. Имам и слабости и снаге. Ако ме хвалите, не треба да се изгубим и игноришем чињеницу да у мени постоје негативне особине.

Када видимо љепоту у другој особи, обично не обраћамо позорност на нешто што није тако лијепо. Сви смо ми људи, тако да имамо и позитивне и негативне.

Зато, када вас ваш вољени хвали и говори вам да сте савршени, реците: „Ви сте делимично у праву.

Тако да можете задржати своју скромност. Ви нисте жртва илузије, јер знате да нисте савршени. А када вас друга особа критикује, можете рећи и: "Делимично сте у праву".

Фото: цреативетравелцоуплес / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send