Медитација

Медитација "Буди у тишини"

Ова медитација ће вас научити да будете присутни у садашњем тренутку.

Настављамо да вас упознајемо са водећим наставницима првог онлине кундалини јога фестивала "Моћ присутности", који ће се одржати од 1. до 3. децембра у Вашем дому. Мајстор и учитељ јоге Амандип Синг је искусан јоги који је дубоко проучавао многе јогијске традиције у Индији. Учитељ је Кундалини јоге, научник на Кундалини Институту за студије (САД), исцјелитељ, мистик и учитељ источне духовности, и водећи стручњак у филозофији и историји древних традиција јоге. Она комбинује психо-духовне технике са савременим развојем у области емоционалне и психолошке трансформације. Он учи са великом дубином, прецизношћу, радошћу и спонтаношћу. Инспирисан његовим учитељем Иоги Бхајаном, он путује свијетом да би подијелио људску мудрост.

Замислите да се налазите у пространој долини окруженој пјешчаним динама, а око пјешчаних дина се налазе врхови хималајског низа. Онда замислите да се велики восак подиже када сунце дође. Ноге су вам голи и стојите тако да их гурнете у хладан песак.

Окупите руке у молитвеној мудри изнад главе и пјевајте гласно: Аад ГуреиНаме. Затим спустите руке у молитвеној мудри до тачке Трећег ока и поновите: Југад Гуреи Нама. Ставите руке испред срчаног центра и поновите: Сат Гуреи Нама. Онда направите цијело тијело растежући, спуштајући чело на земљу и пјевајте: Сири Гуру Девеи Нама.

Вратите се у молитвену мудру позицију изнад главе и поновите све вежбе поново и поново за 31 минут. Ова пракса ће вас довести у стање страхопоштовања. Знаћете шта значи обожавати планине. Када завршите, потпуно се опустите. Зауставите се у свом постојању; Будите израз преданости Свемогућим Хималајима. Замислите планине које сијају на месечини.

Придружите се онлине часовима Иогија Амандипа Сингха на првом Кундалини Иога онлине фестивалу ПРЕСЕНЦЕ ПОВЕР од 1. до 3. децембра. Детаљан програм фестивала и услови за учешће на сајту.

Фото: аериаллинн / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...