Медитација

Медитација: 4 магичне речи

Pin
Send
Share
Send
Send


Ти си једини узрок свега што се догађа око тебе.

Ова пракса је дошла до нас са Хавајских острва, где је добила име Хоопонопоно. Прилагодили смо је за руску стварност и испробали је на стварним људима.

Закључак: ова медитација функционише. Као и све друго што се ради са марљивошћу и вером.

Када користимо 4 магичне речи?

  1. Ако у свом животу постоји особа са којом односи изазивају превише стреса. Можете га назвати "отровним", "вампиром" и наставити га кривити за оне неугодне емоције које доживљавате.

    Али овај пут има затворену путању. А ако овај човек још увек напусти вашу орбиту, појавит ће се нова. Који ће вас на исти начин подучавати љубави и саосећању као претходном, додирујући најтеже и најрањивије тачке вашег ега.

  2. Ако је између вас и вољене особе створено не знате како да решите. Другим речима, конфликт. Када сте обоје једнако у праву и погрешили и схватите да ће сваки компромис учинити обоје несретним. Треба ли неки излаз?

    Да, постоји решење. Али на овом нивоу га не можемо видети - и зато остаје само да се попнемо на нову висину, на пример, користећи технику 4 магичне речи.

У чему је суштина технологије?

Преузми одговорност за свој живот. Ти си једини узрок свега што се догађа око тебе. И у вашој моћи да излечите све који дођу на вашу орбиту. Ако прихватите ове услове, реците наглас и запамтите ове 4 фразе:Љубав ти
Хвала ти
Жао ми је ме
Веома сам извини

Сада када их знате - седите у једноставној пози са равним леђима, затворите очи и замислите ту особу испред вас. Говорите ове 4 фразе о себи или наглас, покушавајући да заиста осетите оно што говорите.

Урадите ову праксу док се унутрашњи осећај не промени. Свакодневно вежбајте Хоопонопоно - обраћајући се новој особи или истој особи - најмање 40 дана. И гледајте како се ваш живот и околина мијењају.

Фото: цхерриелинн / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send