Медитација

Медитација за смањење стреса

Пратите га увече да оперете негатив.

Сат Гуру Каур је директни ученик Иоги Бхајане. Она подучава и инспирише на веома енергичан, веома страствен начин. Путујући широм света, она са многим људима дели свето знање у облику радионица, радионица и тренинга. "Позивам вас на мајсторску радионицу о Кундалини јоги, која има за циљ чишћење подсвијести, а затим видјети свјетло интуиције."

Иоги Бхајан је рекао: "Ум је бесконачан када концентрира магнетну енергију психе. Постоје само двије ствари: енергија и материја. Свака композиција, транспозиција било које енергије у супстанцу и супстанцу у енергију може бити узрокована дисциплинираном менталном концентрацијом. не напољу. " Иоги бхајан

Дати ћу вам медитацију за ублажавање стреса која може бити велика свакодневна пракса. Учините то у вечерњим сатима, испратиће стрес од вашег тела и ауре. Можете се обновити, ослободити буке ума и ући у дубоку тишину. Изнова и изнова, радећи то редовно и стрпљиво - ова Крииа ће донијети равнотежу у вашем животу.

Поза: Седите у једноставном држању равне кичме. Брада је мало притиснута на груди, подигнута груди. Руке у Гиан Мудри или било којој другој прикладној медитативној мудри. Погледајте: Затворите очи и фокусирајте се на своје дисање. Дисање: Удахните - кроз нос у 8 идентичних трикова. Издисај - један дубок и снажан, кроз нос. Време: 11 минута. Завршетак: дубоко удахните и задржите дах 5-10 секунди. Екхале Дубоко удахните и задржите дах 15-20 секунди, ротирајте рамена. Издахните снажно. Дубоко удахните и задржите дах 15-20 секунди и заврните рамена што брже можете. Издисати и опустити се.

Придружите се онлине сатима Сат Гуру Каур-а на првом Кундалини Иога онлине фестивалу ПРЕСЕНЦЕ ПОВЕР од 1. до 3. децембра. Детаљан програм фестивала и услови за учешће на сајту.

Фото: аминахтаха / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...