Медитација

Медитација за самопоуздање и креативност

Pin
Send
Share
Send
Send


Осетите унутрашњу слободу и свој неограничени креативни потенцијал.

Циљ ове медитације је да нам помогне да изађемо из оквира наших уобичајених граница и отворимо нове могућности. Повезује нас са централним каналом тела, где живи креативност и где настају јасноћа и самопоуздање.

Вежбајте 11 минута да направите простор за енергију и свеже идеје.

  • Седите удобно, карлица изнад колена. Удахните носом, дишући дубоко у стомак. Осети светлост која се спушта са ваздухом. Удахните нос одоздо према горе, осећајући да се светло креће горе.
  • Онда додајте осетљивост и вештине слушања - уз помоћ једноставне мудре која повећава креативну јасноћу. Сакупите четкицу у облику чаше испред срца - мали прсти се додирују, дланови гледају према горе.
  • Дишите дубоко у стомак кроз нос. и осетите у својим рукама квалитет прихватања. Позовите извор своје креативности у физичко тело, примећујући било какве мисли или сензације док се оне појаве.
  • Поздравите свој дах и гледајтејер постаје дужи и мирнији са сваким циклусом дисања. Како се у телу и дисању појављује више стабилности, тако ћете створити плодно тло за семе ваше креативности.
  • Закључујући медитацију, замислите да удишете светлост до самог дна абдомена.. Окупите дланове у молитвеном гесту (Ањали Мудра) испред ваших груди, на нивоу срца. Издисај долази из трбуха, одоздо према горе; повуците умбиликални центар ка кичми, замишљајући како светлост осветљава ваше читаво биће и читав околни простор.
Пхото: //ввв.инстаграм.цом/цаллиа_м/ //ввв.инстаграм.цом/амиседер/

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send