Медитација

Хуг Медитатион

Pin
Send
Share
Send
Send


Осетите вредност живљења обоје.

Када прихватимо, наша срца се уједињују и знамо да они нису одвојени ентитети. Загрљаји, ако се практикују са свијешћу и концентрацијом, могу донијети помирење, исцјељење, разумијевање и пуно среће. Свесни загрљаји толико људи помогли су да се помире једни с другима!

Можете вежбати грљење пријатеља, детета, родитеља или чак дрвета, а загрљај је дубока пракса; морате бити потпуно присутни да бисте све урадили како треба, можете научити да живите на овај начин у сваком тренутку свог живота.

Пре него што се загрлите, стојте окренути један према другом. Запамтите свесно дисање и искрено присуство. Онда загрли своју вољену особу. Приликом првог удисања и издисаја схватите да сте ви и ваши вољени живи.

Другим удисањем и издисањем размислите о томе где ћете бити после стотину година. И трећим удисањем и издисањем, препознајте непроцењивост чињенице да сте обоје још увек живи. Када загрлите овако, друга особа постаје стварна.

Не морате чекати да један од вас буде спреман за путовање; Сада можете прихватити и добити топлину и равнотежу вашег пријатеља у овом тренутку. Ваш загрљај је дубок, као и ваша срећа.Архитекти ће морати да граде аеродроме и железничке станице, тако да има довољно простора за вежбе.

Фото: цреативетравелцоуплес / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send