Медитација

Неуобичајена медитација за почетнике: 2 минута радости

Pin
Send
Share
Send
Send


Мини-медитација може бити подстицај који ће отворити свијет нових могућности.

Можда мислите да сте веома заузети и да ако успорите или застанете, ваша ефикасност би се смањила.

У ствари, супротно је истина. Медитација побољшава интуицију, а наше акције постају прецизније и тачније, а то нам, заузврат, штеди пуно времена.

Сигурно имате осјећај да имате мало времена. Међутим, време је веома релативан концепт. Време постаје све више када се боље бринемо о себи и уживамо. И постаје све мањи када постоји више страха и стреса у нашем животу. Можемо рећи да смо креатори времена. Желите ли да буде више? Један од начина да то урадите је да уведете медитацију у свој живот. Пракса потврђује да што више медитирате (и ако медитацију ставите на прво мјесто у животу), више се времена у животу појављује. И - оно што је важно - више је радости у животу, јер време без радости, видите, уопште није толико вредно.

Постоји веома важан духовни принцип који се односи на време. Звучи "оно што сам ставио у мој живот на прво мјесто, боје мој цијели живот." Ако је ово “нешто” медитација, онда ће она постати извор сталне радости, која ће осветлити све друге области вашег живота. Чак и ако ваша редовна пракса траје 2 минута дневно.

Медитација за 2 минута

Можда мислите да је медитација за 2 минута бесмислена вјежба. Међутим, прво, медитација је драгоцена, без обзира колико она траје. Друго, ова 2 минута ће бити ваша изјава о вашој намјери да нешто промијените. Намера је често потцењена, али је кључ за све достигнуће у свету.

Дакле, ако имате само 2 минута, седите, узмите оловку и бележницу и напишите фразу "Сада почињем да преносим свој живот невидљивој љубави у мени и око мене. усмерите своју пажњу на вас. "

Можете завршити са речју "Хвала" или "Амен". Ово није сасвим стандардна седећа медитација, али то може бити подстицај који ће отворити свет пред вама, чије постојање нисте посумњали. Урадите то најмање 90 минута - и сачекајте чуда.

Фото: бананаблондие108 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send