Медитација

Дефинишите своје намере за 2019. у 8 корака

Pin
Send
Share
Send
Send


Планирање унапријед ће вам помоћи да остварите најлуђе снове.

Дајте себи довољно времена. Не покушавајте да направите план за наредну годину у петоминутној паузи између радионица: може вам требати од неколико сати до читавог дана да напишете детаљан и добро осмишљен списак циљева.

Одаберите одређени дан када можете на њему потрошити довољно времена и не допустите себи да вас ометају друге ствари - то ће смањити вјероватноћу да ћете престати са планирањем на пола пута.


Добро се припремите

Ако желите да предстојећа 2019. буде ваша најбоља година, третирајте је с љубављу и поштовањем. Будите тачни, не одступајте од плана акције и унапред припремите све што вам је потребно - оловку, папир, чајник укусног чаја и тиху позадинску музику. Овај тренинг ће вам помоћи да се осећате у садашњем тренутку и фокусирате на своје циљеве.

Корак назад

Држите ноге чврсто на поду, исправите леђа и знајте где се тренутно налазите. Запамтите шта вам се догодило ове године и запишите: обратите посебну пажњу на важне догађаје и на људе који су вас утицали. Померајте се кроз ове тренутке у меморији, успорите их, уроните у њих главом - а затим отпустите.

Погледајте у будућност

Замислите се за годину дана и запитајте се: на шта ћете бити поносни? Ко ће бити део вашег унутарњег круга? Који ће вам тренутци бити посебно за памћење? Слободно маштајте и сипајте на папир све своје идеје, циљеве и надолазеће пројекте на које желите да се фокусирате. И онда направите најважнији корак: изаберите са ове листе само три најважнија.

Фокусирајте се на главне приоритете

Три одабрана циља треба да чине основу вашег плана. Не идите на друге ставке листе док их не оживите. Ово може звучати парадоксално, али истина је да када се фокусирате на важна достигнућа и пустите све друго, постигнете више од покушаја да све прихватите одједном.

Направите детаљан план

Након што дефинишете своје главне намере за наредну годину, наставите са детаљним описом ваших поступака. Изаберите један задатак и детаљно га опишите на папиру. Идентификујте кључне прекретнице на путу имплементације и подијелите их у кораке, а затим их подијелите на мање компоненте и њих.
Наставите то радити док не дођете до листе свакодневних навика и акција које ће вас на крају претворити у особу која постиже своје циљеве. Означите у календару датуме до којих морате да затворите задатак. Намјере које долазе из срца требале би вас натјерати да почнете да се понашате управо сада, тако да ако осјећате узнемиреност, узбуђење и страх од будућих промјена током овог задатка, ви сте на правом путу.

Остани у тренутку

Сада када имате ефикасан и детаљан план, време је да почнете! Немојте га одлагати за 31. децембар или 1. јануар - преузмите одговорност за оно што се тренутно дешава у вашем животу и почните да га претварате у оно о чему сањате.

Опишите свој савршени дан

Чак и ако посао траје већину вашег свакодневног живота и не оставља времена за друге ствари, то не би требало да вас спречи да планирате свој идеалан дан и прилагођавате га свакодневном животу корак по корак. Замислите да се будите рано ујутро, будите се и одмарате, проводите пола сата медитације, уживајте у лаганом доручку и шољици чаја, а затим идите у шетњу на свјежем зраку.
Часови јоге, љубазно припремљена вечера, састанци са важним људима за вас - укључују све ово на вашу листу и видећете га као праксу током које ћете постати оно што желите да будете, радите оно што желите и уживајте у процесу. : мелинисери / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send