Медитација

Остварите своје праве жеље

Pin
Send
Share
Send
Send


Медитација, која помаже да се чује глас вашег срца.

Пре него што пошаљете листу жеља Деда Мразу, запитајте се: да ли заиста желите оно што сте написали? Сада долази веома плодно вријеме за сијање сјеме будућих акција. И препоручујемо да се послушате пре него што направите планове за Нову годину.

Ова медитација ће указати на правац према правим жељама. Наравно, ако сте спремни да их знате.

  • Затвори очи. Схватите тело. Фокусирајте се на дисање. Будите свесни дисања 1-2 минута док не осетите одмор.
  • Сада скрените пажњу на простор између обрва.. Осети дах. Опустите се. Немојте се присилити или покушати да намјерно дишете.
  • Дозволите пажњи да повежете дах са тачком између обрва. Свесно удишите и померајте свест од тачке између обрва до средине мозга - центра вида и слуха (који се налази између храмова). Удахните и осетите како се свест креће од ове тачке назад до подручја између обрва. Наставите гледати како се ваш ум креће од једне до друге тачке док се ваш дах креће. Када удишете, свест се креће од тачке између обрва до средњег мозга. Када уздиш - покрет се враћа.
  • Када се ум почне смирити, осетите да пракса постаје опуштенија, да осетите растући мир. Препознајте присутност која се полако јавља у средњем мозгу.
  • Чим уђете у ритам мира и лакоће, осетите како се свест у тачки између обрва сама креће унутра и напоље, без обзира на дисање.
  • Престаните размишљати о дисању, будите свјесни мале пулсацијекретање и излазак. Осети како се појављује блаженство. Останите свесни и опуштени у исто време. Задовољство ће се повећавати док себи допуштате све више и више лакоће и лакоће.
  • Сада то схватите извор задовољства и радости које ви доживљавате, у ствари - јеси. Наставите да пустите док не осетите да сте ви сами извор ове радости и блаженства. У последњем делу ове праксе, ви сте уроњени у стање радости и блаженства и више не осећате своју изолацију од Универзума. Ти си сама блаженство.
  • Сада, задржавајући ово стање, подесите се на "центар мудрости"- простор знања унутар вас. За многе људе овај центар се налази у стомаку. У неким се налази у срцу или у центру трећег ока. Најважније је да се смирите и усагласите се са осећајем знања унутар себе. Одморите се у стању задовољства. Осећај повезаности са унутрашњим језгром истине.
  • Наставите да се опуштате у овој радости. Запитајте се: "Која од четири жеље, ако би се могла остварити у наредних 6-18 мјесеци, најбоље би служила мом главном циљу или дхарми?"
  • Нека ваш унутрашњи глас одговори специфичном жељом, који ће најбоље одговорити на захтјеве вишег себства.Не дозволите да рационални ум има предност над овим процесом; Она мора бити органска и интуитивна. Одговор ваше душе ће бити коначан и јасан одговор на ваше питање о имплементацији.
Фото: асхлеигалвиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send