Метход

10 правила за испуњење жеља

Побрините се да ваша листа жеља за Нову годину садржи сваку од ових ставки.

Жеље направљене уочи нове године или рођендана најчешће се најлакше испуњавају. Наоружајте се нашом контролном листом и побрините се да листа новогодишње листе садржи сваку ставку наведену у њој.

  1. Формулишите жеље што је могуће јасније.. Лаконична фраза од неколико речи ради боље од пола странице текста која се лако може збунити. Осим тога, жеља се мора ментално поновити неколико пута, тако да се она утисне у подсвијест - овдје ће бити добродошла кратка реченица.
  2. Жеље морају бити еколошке.. Једноставно речено, ваша "листа жеља" не би требало да штети другим људима. Ако већ дуго сањате о напредовању на послу - будите сигурни да је жељена позиција тренутно слободна, а када сањате однос са одређеном особом, имајте на уму да он можда има своје мисли о томе.
  3. Жеље се морају чинити само са чистом свешћу.. Ако је ваш ум зачепљен негативним мислима и увредама - не очекујте да ће се читав Универзум пожурити да испуни ваше жеље и да се укључи у елиминацију ваших "духовних крхотина". Будите сигурни да је ваша жеља заиста искрена, а не наметнута - за то замислите да је већ испуњена и анализирајте какве емоције доживљавате.
  4. Желим да пишем. Када пренесемо своје мисли на папир, претварамо их у конкретну формулисану намјеру, коју је много лакше провести.
  5. Жеље се морају формулисати као да су се већ оствариле.. Не "желим" - користите само садашње вријеме.
  6. Жеље не би требало да садрже негативну честицу. Уместо "Не пушим", кажем "Ја водим здрав начин живота", уместо "Више не радим у невољеној компанији" - "Градим каријеру у друштву мојих снова."
  7. Ембед емотионс. Наоружајте се оловком и комадом папира и детаљно опишите шта вам треба за сваку жељу и шта ћете искусити када се испуне.
  8. Визуализуј. Учините вашу машту напорном и размислите о свакој жељи до најситнијег детаља - или боље запишите је како бисте поправили резултат. Ако сањате аутомобил - одредите његов бренд и боју, замислите како отварате врата и каква осећања осећате када први пут стигнете за волан. Ако визуализација није ваша форте, претражите и одштампајте одговарајуће слике.
  9. Додај свакој жељи фразу-амулет. Формулисањем жеље, употпуните је са позитивном изјавом "све моје жеље су само добре за мене, за људе око мене и за цео свет."
  10. Ослободите своје жеље. Ослободите се осјећаја повећане важности, не станите и вјерујте Свемиру - он зна боље од вас како и када ваша жеља треба бити испуњена.
Фотографије: туулавинтаге / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...