Метход

3 грешке које опљачкају жену од њене снаге

Pin
Send
Share
Send
Send


Не ради се о кратким фризурама, а не о уским траперицама.

Жена је енергетски јача од мушкарца 16 пута - под условом да истражује своју снагу. Постоје ствари које одузимају ову моћ или је потпуно блокирају.

Не ради се о "ведској" жени са дугом косом и сукњом до пода. И о старим навикама које ће нас опљачкати док их намерно не искоријенимо.

Тигхт белли

Ако сте у детињству чули фразу „вуците у стомак“, вероватно имате навику да је држите „фит“. У исто време, Хара, центар наше животне енергије, је блокирана.Користи се за опуштање желуца на сваком издисају и максимизирати га док удишемо - то ће вам не само дати снагу, већ ће вас ослободити многих болести.

Гледам доље на мушкарце

Не мислимо на ароганцију или понос - сада говоримо о једноставној навици гледања. Ако погледате човека у очи, а затим погледате доле - инстинктивно се окрећете по обрасцу подношења и покорности: када се састајете са мушкарцима, прво престаните да гледате у њихове ноге, а затим клизите по телу, подигните га до тачке између обрва. Ово ће вам дати посебну моћ која је ваша по рођењу.

Жалбе на живот

Запамтите: на планети не постоји ниједно место на које можете да се жалите. Овим, пре свега, погоршавате ситуацију, и друго, програмирате јадну будућност: задовољство и самопоштовање су ваши главни пријатељи. Ако немате ове квалитете, људи ће вас гледати као предмет употребе.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/цамилламиља/

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send