Метход

3 начина да почнете да се вежбате са самопомоћ

Практиканти који помажу да виде своју лепоту.

Волите себе онако како јесте. Почните са овим 3 једноставне праксе. Волите себе, и цео свет ће се променити.

Комбинирајте покрет са дисањем

Вежбајте јогу или пилатес. И осетићете како је наш дах повезан са самопоуздањем и менталном јасноћом. Уместо да вежбате са „Морам да идем на тренинг да будем мршав“, учините да пракса буде брижна.

То нам даје моћ да учинимо нешто добро за свијет, умјесто да гањамо одређени облик тијела, који се сматра исправним у нашем друштву. Можете да вежбате самољубље током часа - дишете и кажете: "Захвалан сам за ноге - пуштају ме да радим оно што радим."

Немојте се поредити са другима

Лоша навика коју имају многе жене. Добра пракса - чим приметите завидне мисли или почнете да се поредите, одмах се зауставите. Подсетите се да смо сви повезани.

Шта могу да урадим да осећам да смо у истом тиму? Уместо да мисли да је она лепша, успешнија и тако даље - треба да прославите њен успех и да цените њено достојанство.

Нађи 15 минута дневно за интроспекцију.

Проведите време на саморефлексији и самоспознаји - она ​​све мења. Уче нас да разумемо наше основне потребе и страхове. Можете много научити о својој мотивацији; о томе зашто сте негде заглављени, не можете кренути напријед и отарасити се неких њихових навика.

Такође помаже да схватимо како можемо помоћи себи. По правилу, медитација, молитва, вођење дневника - оне активности које се односе на духовну страну живота - помажу. Узмите си времена да питате своју душу: "Како сте?" Ова пракса помаже да знате и волите себе.

Фото: цамилламиља / инстаграм.цом рива_г_ / инстаграм.цом тхеваифаресс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...