Метход

3 начина да побољшате свој сексуални живот са јогом

Pin
Send
Share
Send
Send


Како прећи на нови ниво односа.

Јога чисти тело и чини нас осетљивијим - и стога ће свака пракса узети ваш однос у кревету на нови ниво. Али њена акција није ограничена само на ово: ево још три начина на које јога појачава осећај интимности.

  1. Пранаиама. Пракса дисања ће вам помоћи да савршено осетите мишиће коре и карличног дна. Извођење вјежби култивира топлину, снагу, издржљивост и самопоуздање - све то ће вам омогућити да успоставите јаче и дубље везе са собом и другим људима.

    Али главна ствар у пракси дисања је тренутна веза са оним што се дешава у телу. Стога ће пракса пранајаме помоћи да се што више концентришемо на сензације и да не мислимо на недовољно кувану супу у најкритичнијем тренутку.

  2. Јачање мишића коре. Рад на мишићима језгра развија снажну унутрашњу енергију, издржљивост и стабилност, а такође омогућава повезивање са пером, другом и трећом чакром. Активирање чакри помаже у подизању енергије кроз тело како би се развила физичка и духовна сексуална искуства.

    Неке тантричке праксе, укључујући Кундалини јогу, уче концентрацију током секса у тачки трећег ока. Тако можете добити заиста трансцендентално искуство.

  3. Флексибилност тела и ума. Предности јоге нису ограничене на физички развој: пракса, која вам даје нове сензације, доводи до жеље да се прошири уобичајени оквир и испробају нове ствари.

    Јасноћа ума која се јавља током или након тренинга ће ослободити напетости и повећати степен повјерења у међусобно повјерење. Тако се можете боље опустити - а то је још један предуслов за дубоко задовољавајући секс.

Фото: травел.цоуплес / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send