Метход

3 начина да се нађете на тепиху и урадите јогу

Pin
Send
Share
Send
Send


Чланак за оне који се крећу кроз новинске вести уместо да шире простирку и вежбају.

Постоје само два начина на које интерагујемо - на тепиху и даље - као "да" или "не". "Да" носи енергију прилике. "Не" носи енергију отпора.

"Не" нас успорава или нас зауставља. Уобичајено је да се људи опћенито одупиру новима како се не би суочили са застојима. Уместо да ризикујемо да гледамо лоше, жртвујемо оно што желимо. "Не" има облик изговора, жалби, одлагања за сутра, незадовољства.

Увек смо у овом "да" и "не" плесу. Ако нешто кажете да, онда аутоматски све не кажете не. А ако не можете рећи не, онда ваше не значи ништа.

Ако кажете "да" свету, онда реците "не" рату. Ако кажете „да“ здравом телу, онда реците „не“ дрогама и „јунк фоод“. Ако кажете „да“ пуном прихватању у вашем односу, онда реците „не“ навици критиковања и покушаја да промените своју вољену особу.

"Да" изражава нашу жељу да прогласимо своју снагу и искористимо је да пронађемо право значење речи "посвећеност". “Да” потврђује нашу намјеру да учимо када немате вјештине да стигнете тамо гдје желите.

Ова 3 корака ће вам помоћи да превазиђете инертну материју:

  1. Верујте и знајте да сте сада спремни.. Управо сада Не сутра, не следеће недеље, не негде у будућности.
  2. Одустани од онога што ти треба да одустанеш. Одбаците све оне приче које сте смислили о свом потенцијалу. Одустаните од идеје да се све што се дешава у вашем телу и уму не би требало десити. Одустани од осуде, страха, анксиозности. Оно с чим се неочекивано сусрећете није кршење вашег тока, већ његов дио. Ако вас одвлачи пажњу и ухвати вас, само је пустите и почните поново, и пустите да вас енергија "да" носи напред.
  3. Постаните садрзај да. Пребаци пажњу на оно што желиш да се деси и реци то сто посто "да". Отпор се често манифестује у форми: "Тако невољан да то учиним сада". Дакле, шта је потребно да се "да" у простору "не"? Треба да се издигнемо изнад овог "не". Подсетите се опет и опет да кажете да. Реците “да” да отпустите отпор, да следите свој највиши циљ - иу пракси иу животу.
Фото: алоиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send