Метход

4 акције за просперитет жена

Pin
Send
Share
Send
Send


Како се бринути о себи како би прославили долазак прољећа.

Данас је астрономски почетак пролећа. Време је повољно за формирање будућности коју желите. Ове 4 акције ће вам помоћи да ослободите вашу енергију и привуче обиља и просперитета за вас.

Преуредите кућу

Пролеће је време да све обновите, али крените од свог дома. Размотрите све што имате и уклоните из куће оно што не користите. Ослободите се сломљених ствари и изгубили изглед. Раставите ормар.

Завршите трансформацију куће, прскајући свој омиљени мирис у свакој соби. Отворите прозоре да напуните собу пролећним свежим ваздухом. Важно је да кућа буде удобна тако да се ту осјећате угодно.

Поставите намеру

У прољеће све цвјета, нове избојке ничу. И садња биљке је сјајан начин да се поздрави у ово доба године. Узми посуду за семе. Замислите да су ове сјеменке ваше жеље, оно што желите постићи и оно што желите постићи.

Осетите да је будућност у вашим рукама. Замислите како те биљке расту и са њима се остварују ваши планови. Након тога посадите биљке и оставите их код куће.

Устани на свитање

Зора - рођење новог дана. Упознајте изласке сунца и уживајте у њима. Размислите о томе шта овај дан може донијети. Осим тога, јутро се сматра најпродуктивнијим временом. Ово је савршено време за вежбање јоге и радних планова.

Дај срећу

Реците љубазне и инспиративне речи не само себи, већ и пријатељима, свима око вас. Међу тим фразама може бити: "Не бојте се сањати", "Дјеловати", "Ви сте лијепи и самодовољни".

Такав гест са ваше стране ће људима дати осмех, учинити их срећнијим. Тако ћете почети да ширите срећу. Када је особа срећна, он је спреман да је подели са другима. Постаните један од њих.

Фото: неиу_ма / инстаграм.цом ламисе / инстаграм.цом онелове.оурлове / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send