Метход

4 праксе које ће открити ваш глас

Pin
Send
Share
Send
Send


Акције које ће вам помоћи да успјешно комуницирате и дијелите мишљења с људима.

Ако не можете да пронађете праве речи у разговору са пријатељима, партнером, током пословног састанка - следите ове праксе. Они ће помоћи да се отвори Висхуддха чакра, која је одговорна за друштвеност.

Издисати на звуку "м"

Ова акција помаже да се ослободи напетости из вилице и омогући вам да дубоко дишете. Вежбајте да се опустите и утопите туђе мисли. Након тога можете пронаћи праве речи да изразите своје мисли.

Техника перформанси. Дубоко удахни кроз нос. Помешајте усне и док издишете, почните да правите звук "м". Наставите то радити док не будете спремни за разговор.

Понављање речи "Говори"

Говорите наглас да бисте се инспирисали. Понављајући ову реч, постајете одлучни и осетите снагу да изговорите мисли. У овом тренутку радимо са подсвијести. Дајемо му прилику да чује наше жеље и да их испуни.

Техника перформанси. Издахните, реците "Говори" наглас. Вежбајте док не будете спремни да поделите своје мишљење.

Спласх негативних речи и емоција

Ова пракса је корисна када сматрате да ваше мишљење треба да се чује. Такође помаже да се избегну негативне емоције према другима.

Техника перформанси. Пронађите место где вас нико не чује. Када удахнете, размислите о ријечима које вас преплављују и што требате рећи. Док издахнете, изговорите их гласно.

Мирно дисање

Не гурајте врат. Да се ​​опустите и спустите рамена, удишите и усмерите пажњу на подручје рамена. За то можете вежбати пранајаму, након чега осећате мир. Можете дисати потпуно јогијско.

Техника перформанси. Удахните полако, допустите стомаку, затим грудима да се прошире. Удахните док се кључна кост и рамена не појачају. Екхале Опустите кљуцну кост, затим стезите груди, и стомак се усисава. Ово је један циклус. Поновите колико пута вам је потребно.

Фото: цамилламиља / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send