Метход

4 праксе које ће вас учинити виткијим

Pin
Send
Share
Send
Send


Акциони план за оне који желе да процветају овог пролећа.

Прољеће је тренутак који се не може заспати. Ово је вријеме за активно дјеловање, рад у највећој могућој мјери и рад са својим умом и тијелом како не бисте пропустили најповољнији период за откривање ваше љепоте.

Нудимо вам 4 праксе које ће вас учинити блиставим - споља и изнутра, довешће до најбоље форме у најкраћем могућем времену и помоћи да се осетите и пробудите.

Промените приступ исхрани

Не, не иди на дијету! Ово не само да не може донијети жељени резултат, већ и довести до неравнотеже у вашем животу. Боље је да процес преузме на креативан начин и да се систематично проучи ово питање.

На пример, погледајте Аиурведу: направите тест како бисте утврдили вашу врсту конституције и сазнали које ће нам хране помоћи да направимо храну као лек. Можда да бисте изгубили на тежини, морате бити опрезни у погледу соли, а не шећера.

Преуредите кућу

Добро познати израз "оно што је унутра је вани" је такође истинит у обрнутој интерпретацији: оно што је споља је унутра. Ако желите да осетите свежину и изгледате лепше - побрините се да све око вас буде пријатно за очи.

Не штедите снаге, покушајте беспрекорно третирати њихово становање. Организујте ствари у новом поретку, направите пролећно чишћење, ослободите се смећа које се накупило током зиме - и ти додатни килограми ће нестати.

Пријавите се за маратон

Не мислимо на трку на дуге стазе (која, наравно, није лоша) - говоримо о свакодневној физичкој активности коју волите. Маратон значи да то чините сваки дан у дужем периоду (нпр. 21, 40 или 90 дана).

То може бити, на пример, Осхина динамична медитација (почиње 1. марта широм света и траје 3 недеље), онлине курс детоксикације или било који Кундалини иога крииа. У екстремним случајевима, обећајте себи да ћете плесати 20 минута дневно барем у својој соби.

Устани сат раније

У овом тренутку можете примити неколико пракси: на примјер, афирмације за љубав вашег тијела, једну од медитација, јутарњи туш и шетњу прије доручка.

Посветите ово време свом духовном и физичком развоју. Напишите дневник захвалности, прочитајте књиге о саморазвоју и будите сигурни да се крећете што је више могуће.

Као што је Иоги Бхајан рекао, постоје три вредности: осећај великости, одличност и сјајно понашање. Ове праксе ће вам помоћи да успете у томе, ако искрено ставите своју енергију у њих. Сретно!

Фото: келлиихилл / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send