Метход

4 навике које вас чине мирнијим

Pin
Send
Share
Send
Send


Биће боље за све ако вам је глава мало тиша.

Мирна особа зрачи посебним равномјерним сјајем, а поред њега желим да будем чешће и дуже. Како можемо развити овај квалитет у себи?

  1. Дубоко дисање. То је без проблема, 100% ефикасан алат који је увек са вама. Нема потребе да чекате да се емоције носе са - практицирајте споро дубоко дисање сваки пут када размишљате о томе. Најважнија ствар је да се осигура да дијафрагма функционише: приликом удисања трбух треба заокружити, а издисати га увући.
  2. Слушање музике. Ако је ваша држава увек на ивици нервног слома и хистерије, одустаните од гласне и агресивне музике. Боље је искључити чак и романтичне мелодије: најоптималнија варијанта је слушање звукова Ханг или Калимба.
  3. Сингинг Мантрас Овде постоје два цела инструмента: певање - као најснажнији начин рада са дисањем - и вибрације најстаријих комбинација звукова, чија је моћ култивисана вековима из једног века. Ако говоримо о миру, најприкладнија је мантра: "Ом Сханти, Сханти, Сханти". Певајте дуго времена, истегните се и уживајте у сваком слогу, ментално говорећи о унутрашњој тишини.
  4. Лонг валкс. Ништа не смирује ум (не рачунајући дисање), као шетњу на свежем ваздуху. Најбоље је да одете тамо где ваше очи изгледају, без понављања рута, и све време да се концентришете на оно што је у близини. Ако се људи или животиње сусретну на путу, ментално им зажелите срећу - нека то буде ваша мала служба свијету.
Фото: инспиринг_вандерерс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send