Метход

4 афирмације за депресију и анксиозност

Pin
Send
Share
Send
Send


Поновите ове фразе док им потпуно не верујете.

Афирмације су речи или фразе које се понављају како би се репрограмирао ваш мозак и повезали са вашим правим себством. Ово, заузврат, помаже да се тренутно осјећате боље.

То су одлични алати за постизање среће. Ево неколико афирмација за привлачење обиља. Понављајте их сваки дан и видите да ли и ви почињете да се осећате боље:

Све моје потребе су задовољене

Нема потребе да останете у било којој ситуацији која вам више не служи. Када сте отворени, многе друге могућности вам одмах постају доступне.

Понављам: "Признајем да сам понекад у превеликој журби и незадовољство ме обавија. Пустим своју потребу да знам како ће се све завршити и слушати себе."

Универзум има план за мене који је већи од мог личног плана.

У животу, ретко када се нешто догоди док планирамо. Често желимо једну ствар, а живот нам даје нешто друго. То је зато што је њен план већи од оног који имамо.

Верујте у своју унутрашњу мудрост и верујте догађајима, престаните им се опирати. Можда ћете се осећати несигурно на овом новом путу, али време је да погледате у себе и верујете сигналима које примате.

Све је у апсолутном реду

Затвори очи и измисли жељу. Све иде како треба. Феел хопефул. Веруј у своје снове. Претпоставимо да сте тренутно у режиму паузе - ово је привремено.

Понављам: "У мом животу, савршен распоред. Престајем да бринем да нисам тамо где бих требао бити. Нисам направио никакве грешке и место где сам сада је савршено."

Када пратим своје срце, у мом животу постоји обиље, успјех и слобода

Од дјетињства нам је речено да наш живот треба слиједити одређени пут. Нисмо били охрабрени да пратимо наше срце - речено нам је да опстанак зависи само од логичког размишљања. Међутим, ако дате своје срце да доносите одлуке, чуда се могу догодити и нама.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send