Метход

5 новогодишњих идеја за јогу

Pin
Send
Share
Send
Send


Шта да радите некоме ко не једе рибу сланину и не пије алкохолна пића.

Ако нећете медитирати под "старим песмама о главној ствари", тражити највише значење у совјетским филмовима и већ сте схватили како да напустите свечани "Оливиер", шта онда, за Бога милога, радите све ове празнике? Предлажемо да размотримо ових 5 опција.

  1. Напишите "листу нектара". Идеја нове године је често стресна и забрињавајућа - па уместо да направите још једну листу обећања за себе, обратите пажњу на „нектар“ моменте који су учинили одлазећу годину много пријатнијом. Ваша листа може имати апсолутно било који број линија, и можете је написати било где - од папира до омиљеног џемпера. Захвалите се на одласку године за све њене поклоне, размислите о својим достигнућима и усредоточите се на позитиван крај 2018. године.
  2. Посетите локални концерт или фестивал - или организујте своје! Уочи новогодишњих празника, у граду се одржавају различите манифестације, од музичких перформанси до ватромета. Па, ако не нађете ништа по свом укусу - поставите своја правила и водите, на примјер, отворену лекцију јоге.
  3. Договорите медитацију. Напорни предбожићни дани су велики подсетник да време није под нашом контролом. Зато, уместо стапања са гомилом и препуштањем свечаном лудилу, покушајте да радите на концентрацији, смирености и стрпљењу. Упознајте Нову годину медитирајући - сами или у друштву - и поздравите је звуком ОМ.
  4. Направите таблу за визуализацију жеља. Ова пракса ће вам помоћи да изразите своје наде за наредну годину уз помоћ слика и помоћи вам да схватите како да остварите велике снове корак по корак, разбијајући их на мање и лако достижне компоненте. Држите је близу себе, да се увек сећате својих циљева.
  5. Договорите продају гараже или забаву. Одличан начин да се ослободите одеће која се накупила током године, да се бринете о себи за нешто ново и разговарате са новим људима. На крају, не бацајте исти џемпер, који вам је дао брижну тетку рођака?
Фото: сфренеениц / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send