Метход

5 начина за превазилажење страха и анксиозности

Pin
Send
Share
Send
Send


Оваква пракса ће вас брзо извући из тмурности или непријатног стања анксиозности.

Ако осећате да је страх везан за ваше руке и ноге - без обзира да ли ситуација заиста угрожава ваш живот - постоји правило број један, које треба увек да запамтите: "Тамо где постоји пажња постоји енергија." Учините све да не нахраните мисао која у вама изазива ужас. На пример, можете да користите један од следећих метода:

  1. Дишите дубље. Обратите пажњу на оне делове тела где постоји јака напетост. Издисати у сваком напонском центру, говорећи: "Пусти."
  2. Стисните и отпустите. На удисају снажно напрезајте и стисните стопала и дланове. Повуците и затегните мишиће ногу, рамена, врата и абдомена. Издисати и оштро опустити тијело. Наставите да напрезате и опустите мишиће док не осетите лагану топлину у њима.
  3. Отресите вишак. Подигните десну ногу и протресите је 7 пута. Онда урадите исто са левом ногом. Након тога добро протресите десну руку и длан, а затим лијевом. Постепено смањивати број покрета у сваком смеру од 6 до 1 пута.
  4. То данце. Ставите слушалице или само укључите музику код куће. Плесајте 3-5 минута док песма траје. Ако желите да обновите духовну хармонију, изаберите динамичан киртан.
  5. Фулли релак. Понекад је довољно само опоравити се топлом купком или топлим тушем. У другим случајевима помаже умирујућа масажа.
Фото: асхлеигалвиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send