Метход

5 навика прелепе жене

Постоје жене које се могу видети издалека - изгледа да изнутра сјаје достојанством и лепотом. Која је њихова тајна?

Постоје жене које се могу видети издалека - изгледа да изнутра сјаје достојанством и лепотом. И најчешће нема никакве везе са одећом или шминком. Која је њихова тајна?

Чињеница је да када се заиста воле. (И неко је имао среће што није испао из љубави са самим собом од детињства.) И добити оне навике које раде за њих, чувајући младе, лепоту и здравље.

Вежба

Све ове приче су о томе да жена треба да буде "слаба" и да јој треба више опуштања - раде само под условом да се добро креће и пуно. Затим, да се квалитативно опустите за њу није тако тежак задатак.

У идеалном случају, жена се мора темељито знојити најмање једном дневно. И најбоље је пронаћи спорт који ће јој донијети задовољство. Иначе, разматра се и купање.

Фулл слееп

Важно је не толико трајање сна колико и његов квалитет. Боље је да одете у кревет не касније од 22-23 сата, тако да сви системи тела имају времена да се очисте и обнове преко ноћи.

Тело и ум треба да буду опуштени. Ако је дан био стресан, можете извести посебан комплекс за ублажавање стреса - и тек онда идите у кревет.

Медитација

Без обзира колико година је жена, ако није научила да управља својим емоцијама, она се не може сматрати зрелом. Медитација је њен главни асистент.

И медитација помаже жени да развије најмоћнији алат - интуицију. Интуитивна жена је благослов за све своје вољене.

Селф царе

Овај предмет може укључити сву пажњу на тијело: од здравих лаганих оброка до козметичких процедура као што су маникура или њега коже.

Лепа жена увек има времена за себе. А новац - као облик енергије - који је спреман потрошити за властито задовољство и благостање.

Смиле

Осмех је нешто што аутоматски повлачи много лепих ствари: добре воље, добрих манира, стање унутрашњег мира.

А такође и осмех је сигнал за тело - да се отвори према свету, да исправи рамена и дубоко дише.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/лифе.витх.тхрее/

Погледајте видео: (Септембар 2019).