Метход

6 начина за брзо укључивање након празника

Pin
Send
Share
Send
Send


Једноставни савјети који ће вас спасити од блуза и рутине, чак и након најфантивнијег одмора у вашем животу.

Једноставни савјети који ће вас спасити од блуза и рутине, чак и након најфантивнијег одмора у вашем животу.

Водите рачуна о својој е-пошти

Чак и ако сте претходно обавестили све колеге, клијенте, пријатеље и бројна познанства да ћете бити одсутни неколико дана, ваши поштански сандучићи ће у сваком случају бити попуњени долазним порукама.

Не заваравајте се да тврдите да се можете носити са свима њима у једном седишту - боље је писма ставити у фасцикле у зависности од нивоа хитности и дати себи пар дана да се вратите нормалним радним ритмовима. Направите реалан распоред и покушајте да га држите, како се не бисте осјећали утапањем у виртуалној стварности.

Једите зелено поврће и пијте пуно воде.

На одмору, вероватно си себи допустио више него иначе и уживао у укусној храни и пићу. Нема апсолутно ништа лоше у вези тога - али време је да се вратите уобичајеном здравом режиму и да дате вашем телу мало одмора и опоравка од тешке хране и недовољне количине воде.

Мове море

Физичка активност је одличан начин да се вратите у живот, чак и ако сте имали одмор без устајања од лежаљке поред базена. Изаберите било коју активност коју волите - јога, теретана, џогинг, било који други спорт - и после неколико тренинга осетите се спремни за померање планина, а апатија која вас је пратила током првих дана после празника није остала траце.

Довољно спавај

Некада смо игнорисали важност спавања и заборавили на огроман утицај који има на наше здравље. Ако не обратите дужну пажњу на њен квалитет и квантитет, ускоро ћете почети да се осјећате исцрпљени и уморни. Зато се побрините да себи дате довољно времена да се опоравите - поготово ако сте путовали на неко друго место са другом временском зоном.

Ако осећате тугу, прихватите то.

Савршено је нормално пропустити сјајне импресије, па уместо да себе осуђујете због тога што сте превише емотивни, само запамтите да све пролази - и то ће ускоро проћи. Јога и медитативне праксе помажу да се ухвати у коштац са овим стањем и изгладе таласе промена.

Обратите пажњу на дисање.

Непрестано смо говорили да дисање може утицати на наше физичко и ментално стање. Низ дубоких, контролисаних удисаја и удисаја увелико ће вам помоћи да ублажите стрес који доживљавате у првим данима вашег повратка кући - зароните у тренутку и подсетите се да сте тачно тамо где бисте требали бити.

Фото: омандтхецити / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send