Метход

7 разлога за музику

Pin
Send
Share
Send
Send


Јога звук одговара свима.

Ако је ваша прва реакција: "Немам саслушање", онда имате среће: највероватније сте један од оних сретника који нису победили љубав према музици у специјалној образовној институцији.

Тако сада стојите на прагу магичног, предивног света, и нудимо вам 7 разлога да уђете тамо.

До

Мусиц лессонс учинити сваку особу интуитивном и складном. Почињете да осећате живот боље - и боље се уклапате у његов звук. О томе говоре источни мистици: људи немају вид, слух, мирис, додир или укус. И постоји само једно тело - интуиција. На њу људи виде бескрајну симфонију живота.

Ре

Не морате учити музику да бисте правили музику. Постоје инструменти који звуче складно без обзира на то ко их свира - музичар са 20 година искуства или 7-годишње дете. Њихова имена: Калимба, Глиукофон, Ханг Драм.

Ми

Музика привлачи занимљива познанства. Музичари, уметници, креатори ће се појавити у вашем друштвеном кругу. Музика ствара чуда уједињујући људска срца. Сваки музички инструмент ће окупити око вас групу људи који ће са радозналошћу гледати децу у вртићу шта радите.

Тхе фа

Ви ћете своју врсту медитације. Музика је најлакши и најефикаснији начин да се ријешите мисли. Концентрација на звук се догађа сама од себе - не морате да седите у положају лотоса и пратите дах. Само слушајте и заносите се звуком тамо где вас води.

Салт

Мусиц хеалс. Уроњени у свијет звука, открит ћете да је најчудеснији инструмент који особа има његов властити глас. Онда ћете почети да тражите вашу ноту, јер свако има своју ноту - ту посебну фреквенцију на којој звук лечи и човека и његов живот, и оне који су у близини.

Ла

Ви ћете цветати. Јер благостање првенствено зависи од квалитета комуникације са другим људима. И овде озбиљно “напумпавате” своју вештину, јер научите да слушате и слушате. На аутопилоту ћете читати информације, заједно са ријечима које покривају ритам, тон и мелодију саговорника.

Си

Ви ћете Ваш начин комуникације са универзумом сопствену молитву, њен начин служења свету. Не знате шта да кажете? Узмите калимбу из џепа, играјте пар нота - и све око себе ће постати мало смиреније, а ви ћете се осећати боље, и живот ће постати мало лепши.

Фото: инстаграм.цом/калимба.фм лоститалианос / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send