Метход

То је нешто што жена нема, ако поштује себе

Pin
Send
Share
Send
Send


Дозволите себи да будете сами и успети ћете.

Нико није рођен ментално јак, али свако има прилику да то постане. Почните одустајати од тих навика и будите сами.

Претерана скромност

Многе жене се боје да изгледају амбициозно и да покажу своја достигнућа. Не чините никоме услугу, укључујући и себе, смањујући свој успјех. Узмите комплименте говорећи "хвала", а не инсистирајте да нисте ништа учинили.

Дозволите својим вољенима да се радују за вас тако што ћете са њима поделити своја достигнућа. Подсетите се колико сте се трудили да будете тамо где сте.

Вечна кривица

Преузети одговорност за своје грешке је здрава, исправна одлука, али узимање претеране кривице је катастрофално. Није важно да ли тражите опроштај за сваки чин или се стално осећате кривим - на неки начин то утиче на ваш живот.

Предиспонирани смо да се третирамо оштрије од других. Следећи пут, осећајући се кривим, питајте: „Па сам рекао таквој пријатељици у таквој ситуацији?“ Највјероватније би сте покупили љубазне, саосјећајне ријечи. Покушајте да разговарате са собом на сличан начин.

Неприкладна тишина

Да ли је то смех у офанзивној шали или тишини током пословног састанка, немојте стајати по страни. То не значи да су шутљиви људи слаби, али подцјењивање и потискивање њихових идеја ће донијети више штете него користи. Говорите своју истину, чак и ако је то тешко.

Ако се нешто догоди у твом животу, реци тако. Прихватите помоћ од пријатеља, консултујте специјалисте. Немојте чекати на позив да говорите - имате идеје да поделите.

Несигурност на путу до сна

Ако мозак каже да нисте створени за нешто, то није нужно истина. Он ће вас убедити да нисте довољно добри. Гледајући около, мислићете да су други много сигурнији.

Не сумњати у себе није лоше. Нека несигурност ради за вас. Нека вам помогне да се фокусирате на свој посао и постигнете оно што желите.

Упоредите себе са другима

Губите време и енергију ако се поредите са другима. То може довести до губитка вашег видног поља онога што је заиста важно.

Покушајте гледати на људе као носиоце мишљења, а не на ривале. Они су другачији - не бољи и ништа горе. Учите од свих на које наилазите.

Фото: иогаандјулиет / инстаграм.цом лифе.витх.тхрее / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send